امکان تقلب یا فروش سئوالات در کنکور 88 صفر مطلق بود
به گزارش خبرنگار مهر، محمد مهدی زاهدی صبح شنبه در حاشیه بازدید از حوزه برگزاری کنکور علوم انسانی در دانشگاه امیرکبیر در پاسخ به مهر با بیان اینکه این کنکور یکی از بهترین کنکورهایی بود که در کشور برگزار شد، گفت: امکان تقلب و یا فروش سئوالات در کنکور سراسری صفر مطلق است. چیدمان سئوالات به گونه ای بوده که داوطلبانی که در کنار یکدیگر قرار گرفته اند با نگاه چشم نمی توانند تقلب کنند.
نحوه تصحیح پاسخنامه های کنکوریها
وزیر علوم درباره روند تصحیح پاسخنامه های داوطلبان نیز به مهر گفت: به هیچ عنوان دست انسان در تصحیح دخالت ندارد بلکه تمامی مراحل به صورت ماشینی صورت می گیرد و این کار سه بار کنترل می شود. در صورت تفاوت نتیجه در این عملیات با طراحی متفاوتی از سیستم انسانی استفاده می شود.
وی افزود: با توجه به اینکه خیلی ها به دنبال این بودند که سیستم سازمان سنجش را مورد تهاجم قرار دهند سیستم ماشینی اعم از سرورها و برنامه های نرم افزاری قوی تری را به کار بردیم.
زاهدی درباه اعلام نتیجه اولیه کنکور نیز گفت: نتایج اولیه کنکور امسال اوایل مرداد ماه به اطلاع داوطلبان می رسد.
کنکور سال 90 حذف نمی شود
وی با اشاره به حذف کنکور در سال 90 به خبرنگار دیگری گفت: یقینا اجرای قانون در حذف کنکور به تأخیر می افتد از این گذشته هرگز رقابت تمام شدنی نیست بنابراین اگر کنکور هم حذف شود بحث ورود به رشته های پرطرفدار و رقابت همچنان وجود خواهد داشت.
نظر شما