محمدعلی جعفریان در گفتگو با خبرنگار مهر در شهریار اظهار داشت: در این راستا 20 کانون فرهنگی و هنری و مساجد، 13 کتابخانه و سه فرهنگسرا در مارلیک، استاد شهریار و ایثار اندیشه کار غنی سازی اوقات فراغت دانش آموزان بر عهده دارند.
وی افزود: هر کانون و کتابخانه به طور متوسط هشت برنامه و دوره مختلف را برگزار می کند که در مجموع 63 برنامه توسط کانونها و کتابخانه ها اجرا می شود و مابقی برنامه و دوره ها توسط انجمنهای مختلف اداره ارشاد برگزار خواهد شد.
این مسئول خاطرنشان کرد: از جمله کلاسها و دوره های این مراکز خیاطی، گلدوزی، دوره های کامل ISDL و دوره های مختلف کامپیوتر، موسیقی سنتی و پاپ، قالی و گلیم بافی، سفالگری، شمع سازی، تذهیب، مینیاتور، معرق، جلسات مشاوره خانواده، قرآن کودکان، آموزش تار و سه تار، خانه اسباب بازی، منبت، نقاشی دوره های مختلف پیشرفته، فیلمبرداری، تقویتی دروس دبیرستان و راهنمایی، مشبک، طراحی چهره، ادورهای قم و جمکران برگزار می شود.
جعفریان بیان داشت: همچنین نمایشهای مختلف و متعددی در ایام تابستان توسط انجمن نمایش، جلسات هفتگی شعر و ادب، شاهنامه خوانی و مثنوی خوانی توسط انجام شعر و آموزش عروض و قافیه توسط انجمنهای این اداره برگزار می شود.
رئیس اداره ارشاد شهرستان شهریار عنوان کرد: جلسات آموزش خانواده با همکاری اداره بهزیستی طی سه جلسه برگزار می شود.
وی ادامه داد: در ایام تابستان 27 نمایشگاه کتاب با حدود 200 عنوان جلد در هر نمایشگاه در نقاط مختلف شهرستان برپا می شود.
این مسئول متذکر شد: طی دو ماه گذشته هفت مجوز برای ایجاد کانون به متقاضیان داده شده است و هم اکنون نیز حداقل 10 کانون فرهنگی هنری افزوده می شوند.
جعفریان خاطرنشان کرد: از سوی اداره ارشاد برای هر کانون فرهنگی هنری 500 هزار تومان اعتبار اختصاص می یابد همچنین به هر کانون که افتتاح می شود حداقل 10 میلیون ریال کمک هزینه خرید اقلام مشارکتی بلاعوض ارائه می شود.
نظر شما