۷ تیر ۱۳۸۸، ۱۳:۴۵

در ماه خرداد؛

معامله 26 میلیارد و 616 سهم در بورس همدان

معامله 26 میلیارد و 616 سهم در بورس همدان

همدان - خبرگزاری مهر: سرپرست بورس منطقه ای همدان گفت: در خرداد ماه سال جاری 20 میلیون و 199 هزار و 753 سهم متعلق به 94 شرکت به ارزش 26 میلیارد و 616 میلیون و 534 هزار ریال در بورس منطقه ای همدان معامله شد.

عباس صمدی در گفتگو با خبرنگار مهر در همدان افزود: از این تعداد سهم، 60 درصد مربوط به خرید و 40 درصد مربوط به فروش بوده است.

وی اظهار داشت: با توجه به 22 روز کاری فعالیت بورس منطقه ای همدان در این ماه، متوسط ارزش داد و ستد کل، روزانه یک میلیارد و 209 میلیون و 842 هزار ریال بوده که نسبت به اردیبهشت ماه 19 درصد افزایش دارد.

وی اضافه کرد: در خرداد امسال تعداد خریداران سهام بورس منطقه ای همدان 892 نفر بوده و 59 کد معاملاتی جدید نیز ایجاد شده است.

صمدی ادامه داد: بانک های صادارات و تجارت و فولاد مبارکه اصفهان بیشترین ارزش معاملات و شرکت های سرمایه گذاری ملی ایران، بانک تجارت و ایران خودرو دیزل بیشترین تعداد خریدار را به خود اختصاص دادند.

وی گفت: همچنین بورس منطقه ای همدان در چارچوب آشنایی عموم شهروندان با نحوه سرمایه گذاری در بورس اقدام به برگزاری کلاس های آموزش مقدماتی و پبشرفته و فراهم کردن امکان بازدید از تالار کرده است.

وی افزود: در ماه گذشته 14 نفر از شهروندان همدانی در کلاس های آموزشی بورس منطقه ای همدان شرکت کرده اند.

کد خبر 903741

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha