۷ تیر ۱۳۸۸، ۱۵:۲۳

56 طرح تولیدی و صنعتی مازندران مشمول امهال تسهیلات بانکی شدند

ساری - خبرگزاری مهر: معاون برنامه ریزی استانداری مازندران گفت: با مصوبه اخیر دولت، سهم واحدهای تولیدی و صنعتی استان برای پرداخت بدهی های معوقه تعداد 56 واحد تولیدی بوده که دولت یکسال به این واحدها امهال در پرداخت تسهیلات داده است.

به گزارش خبرنگار مهر، ولی الله فرزانه ظهر یکشنبه در جلسه بررسی مشکلات واحدهای تولیدی و صنعتی مازندران در سالن شهید مخدومی معاونت برنامه ریزی استانداری افزود: این اقدام دولت در راستای ارتقاء تولید، تثبیت اشتغال و کاهش بیکاری در واحدهای تولیدی بوده است.

وی خاطرنشان کرد: با اجرای طرح بنگاه های زودبازده تسهیلات ویژه ای از سوی دولت به واحدهای تولیدی، خدماتی و صنعتی استان اعطاء شده که متاسفانه برخی نسبت به پرداخت به موقع تسهیلات مشکلاتی را برای بانک ها ایجاد کردند.

معاون برنامه ریزی استانداری مازندران با اشاره به اینکه صادرکنندگان فعال و نمونه ای در استان وجود داشته که نیازمند توجه بیشتر دولت به آنان هستند در عین حال تصریح کرد: دولت برای توسعه اقتصادی، ارتقاء تولید، ماندگاری اشتغال و حذف بحران در واحدهای تولیدی جدیت دارد.

فرزانه با بیان اینکه بانک ها با گردش پولی مردم و واحدهای تولیدی حیات خواهند داشت، یادآور شد: در صورت عدم پرداخت اقساط تسهیلات توسط واحدهای تولیدی، باید در انتظار بحران اقتصادی بانک ها بود.

وی با اعلام این مهم که دولت به منظور ارتقاء تولید و تثبیت اشتغال یکسال دیگر به واحدهای بحرانی و مشکل دار مهلت داده است از مسئولین این واحدها خواست تا نسبت به پرداخت به موقع بدهی های خود پس از فرصت امهال اقدام کنند.

معاون برنامه ریزی استانداری مازندران افزود: واحدهای تولیدی رابطه خود را با بانک ها بیشتر کرده و برای رونق اقتصادی واحدهای خود از توان مشاوره ای مدیران بانک ها استفاده کنند.

فرزانه در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به کارکرد مثبت رسانه ها در آگاهی بخشی جامعه برای ارتقاء تولید و افزایش اشتغال در واحدهای صنعتی و تولیدی افزود: رسانه ها بهتر است بحران جهانی اقتصادی را در کشور دامن نزنند تا زمینه خدشه دار شدن افکار صاحبان صنایع و واحدهای تولیدی شود.

وی با بیان اینکه فرهنگ تولید و اشتغال در جامعه پایین است، اظهار داشت: متاسفانه آثار روانی بیکاری و کاهش تولید در جامعه به مراتب بیش از آثار اجتماعی آن نمود پیدا می کند.

معاون برنامه ریزی استانداری مازندران با اشاره به اینکه متاسفانه بسیاری از واحدهای تولیدی در استان از بحران اقتصادی جهانی به عنوان فرصتی برای امهال بدهی های بانکی خود استفاده می کنند، خاطرنشان کرد: برخی واحدهای تولیدی بدهکار استان تسهیلات خود را قبل از بحران از بانک ها دریافت کرده اند.

وی در عین حال خواستار پرداخت به موقع بدهی های بانکی واحدهای زیانده ای که اکنون به سود رسیده اند شد و افزود: فرهنگ پرداخت به موقع تسهیلات بانکی باید در جامعه نهادینه شود تا بانک ها بتوانند اعتماد مردمی خود را برای اعطای تسهیلات مضاعف کنند.

فرزانه با بیان اینکه تمدید استمهال به واحدهای زیان ده دائمی تاثیرگذار نخواهد بود افزود: استمهال به واحدهای تولیدی باید زمینه ساز اشتغال مولد، کارآیی تولید و بهره وری در واحد صنعتی باشد.

محمد نجفی تروجنی، رئیس سازمان کار و امور اجتماعی مازندران نیز با اشاره به اینکه صنایع معتبر و مادر استان باید مورد توجه بیشتر مسئولان مازندران قرار گیرد، افزود: یک جانبه گرایی در صنایع زیانده بوده و زمینه ساز بحران در واحدهای تولیدی خواهد شد.

وی با بیان اینکه صنایع تبدیلی در استان باید تقویت شود تا زمینه ساز ارتقاء سطح صادرات و ارزش افزوده در استان شود، گفت: افزایش نقدینگی واحدهای تولیدی ضمن ارتقاء تولید می تواند منابع بانک های استان را در سطح کشور افزایش دهد.

کد خبر 903800

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha