به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ایتارتاس، حزب اوکراین ما به رهبری "ویکتور یوشچنکو" رئیس جمهور این کشور با درخواست از "یولیا تیموشنکو" برای کناره گیری از پست نخست وزیری بار دیگر اوکراین را در آستانه یک بحران سیاسی جدید قرار داد.
بر اساس این گزارش، حزب اوکراین ما که تا امروز از هم پیمانان تیموشنکو محسوب می شد به یک باره از اعضای خود در مجلس و کابینه خواسته تا از ائتلاف با تیموشنکو خارج شوند.
حزب اوکراین ما با صدور بیانیه ای اعلام کرده که بحران اقتصادی این کشور ناشی از بحران اقتصادی جهانی نبوده بلکه به دلیل سوء مدیریت دولت و در نتیجه نبود نیروی متخصص در کابینه وضعیت اقتصادی اوکراین بغرنج شده است.
این در حالی است که اوکراین در سالهای اخیر به طور مرتب با بحران های سیاسی متعدد که اغلب آنها به انحلال دولت انجامیده مواجه بوده است.
در تاریخ 3 سپتامبر سال گذشته میلادی نیز حزب "اوکراین ما" به رهبری یوشچنکو خروج خود را از ائتلاف با تیموشنکو نخست وزیر اوکراین اعلام کرد.
با ادامه بحران "ارسنی یاتسنیوک" رئیس پارلمان اوکراین رسما سقوط دولت تیموشنکو را اعلام کرد. با سقوط دولت ائتلافی تیموشنکو، احزاب حاضر در پارلمان اوکراین 30 روز فرصت داشتند تا کابینه جدیدی را معرفی کنند.
نظر شما