به گزارش خبرنگار مهر در گرگان، حسین مارزلو عصر یکشنبه در همایش آب و محیط زیست در گرگان افزود: از مجموع واحدهای صنعتی استان 41 درصد مجهز به تصفیه خانه فاضلاب صنعتی و بقیه نیز درحال ساخت هستند.
وی اظهار داشت: متاسفانه بهره برداری مطلوبی از سیستمهای تصفیه فاضلاب نمی شود و سال گذشته بیش از 46 میلیون ریال جرائم آلودگی از واحدها در استان اخذ شد.
وی خاطرنشان کرد: 52 پارامتر و استاندارد برای پایش آلودگیهای واحدهای صنعتی تعریف شده و واحدها موظف به رعایت استاندارها هستند.
به گفته ای کارشناس محیط زیست، آلودگی باعث رشد برخی گیاهان آبزی و نابودی موجودات آبزی می شود و خطر آسیب سازه ها را شدت می بخشد و موجب ناهنجاری ژنتیکی می شود.
مارزلو خاطرنشان کرد: معیار اصلی کنترل آلاینده ها، تصفیه خانه های فاضلاب است و ایجاد این تصفیه خانه ها در جلوگیری از آلودگی فاضلاب موثر است.
وی یادآور شد: کلیه واحدهای صنعتی، معدنی، کشاورزی، خدماتی و شهرکهای صنعتی موظف هستند عملکرد خود را به محیط زیست اطلاع دهند.
معاون محیط زیست گلستان گفت: 90 درصد صنایع استان از شمولیت جرائم زیست محیطی معاف شدند.
مهران جهانشاهی افزود: در سالهای 84 تا 87 حدود 17 مورد بخشودگی داشتیم و تلا شده تا صنایع استان قوانین زیست محیطی را رعایت کنند.
وی اظهار داشت: 850 واحد صنعتی و تولیدی در استان وجود دارد و تلاش شده تا بیشتر واحدهای تولیدی، صنعتی، مراکز بیمارستانی و کشتارگاه ها مجهز به سیستمهای بهداشتی فاضلاب شوند.
نظر شما