۹ تیر ۱۳۸۸، ۱۵:۵۸

900 واحد شورای حل اختلاف در استان فعالیت می کنند

ساری - خبرگزاری مهر: رئیس کل دادگستری مازندران تعداد واحدهای شوراهای حل اختلاف در استان را 900 واحد ذکر کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام حسین طالبی ظهر سه شنبه در جمع خبرنگاران در ساری اظهار داشت: تعداد 18 هزار واحد شورای حل اختلاف در کشور وجود دارد و در استان نیز پس از تعدیل واحدها بر اساس قانون جدید تعداد 900 واحد شورای حل اختلاف فعال است.

طالبی تصریح کرد: در شورای حل اختلاف استان در سال گذشته 19 هزار و 500 پرونده رسیدگی شد که بالغ بر 53 هزار پرونده منجر به صلح و سازش شده است.

وی ارتقاء سطح آموزش را از دیگر اقدامات شایسته تشکیلات قضایی در چند سال اخیر عنوان کرد و اظهار داشت: سال گذشته در واحدهای ارشاد و معاضدت قضایی شش هزار نفر مشاوره شدند همچنین مردم بی بضاعت استان از هزار و 300 وکیل رایگان بهره مند شده اند.

این مقام قضایی گفت: یکی از امور مهمی که از لحاظ کیفی و کلی در رسیدگی به پروندها و خدمت رسانی بهتر موثر بوده است استفاده از سیستمهای نوین الکترونیکی و ارتباطی و سیستم مدیریت پرونده های قضایی cms بوده است که این سیستم در تمام حوزه های قضایی استان راه اندازی شده است.

وی به تشکیل شورای حفظ حقوق بیت المال در اراضی و منابع طبیعی اشاره کرد و افزود: مازندران تنها استانی است که این شورا در تمام حوزه های قضایی آن فعال است.

طالبی با بیان اینکه در سال گذشته 280 هکتار از اراضی با بیش از 20 میلیارد تومان بیت المال بازگشت داده شد، اظهار داشت: اکنون تخلفات مربوط به اراضی در استان به حداقل رسیده است.

وی با اشاره به فعالیت ستاد پیشگیری مبارزه با جرائم خاص گفت: چند سالی است که مبارزه با جرائمی همچون مواد مخدر، مشروبات الکلی و ابزار و ادوات ترویج کننده فرهنگ مبتذل در دستور کار این ستاد در استان قرار دارد و تاکنون در این راستا عملیات های گسترده ای در سطح استان داشته و خواهد داشت.

وی تشکیل کمیته حمایت قضایی از سرمایه گذاری در استان را از دیگر برنامه های تشکیلات قضایی درچند سال اخیر اعلام و اظهار داشت: جلسات و نشستهای موثر در این راستا با حضور مسئولین اقتصادی، قضایی و اجرایی استان تشکیل شد که تا کنون 30 سرمایه گذار مهم در استان مشکلات خود را مطرح و نتایج مطلوب نیز حاصل شد.

طالبی به اقدامات دستگاه در بخش حوزه نظارت و پیگیری اشاره کرد و گفت: در سال گذشته بیش از پنج هزار پرونده وارد این بخش شد که بیش از80 درصد از پرونده ها مورد رسیدگی قرار گرفته است.

وی اظهار داشت: دفتر هیئت نظارت بر حقوق شهروندی با بازدید از دادسرها و کلانتریها وزندانها در این راستا اقدامات موثر داشته است.

طالبی افزود: در سال گذشته 178 هزار و 14 فقره  پرونده وارد دادگاه های عمومی استان شده که از این میزان 186 هزار و 469 فقره پرونده مختومه شده و بیش از 117 هزار فقره وارده دادسراهای استان شد که از این تعداد حدود 117 هزار فقره مورد رسیدگی قرار گرفت است.

وی همچنین تعداد وارده به دادگاه های تجدید نظر را 34 هزار و 555 فقره و مختومه ها را نیز 33 هزار و 656 فقره ذکر کرد.

کد خبر 905183

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha