به گزارش خبرنگار مهر در یاسوج، کیقباد علی بابایی بعد از ظهر سه شنبه در نشست کارگروه بانوان و خانواده استان، افزود: لازم است در این رابطه همه دستگاههای فرهنگی مرتبط، بدون موازی کاری با ارایه برنامه ای مدون و تهیه منابع علمی و متون آموزشی مناسب، نوع آموزشها را مشخص کرده و با اطلاع رسانی به همه خانواده ها و زوجین، شرایط را برای آموزش آنها فراهم نمایند.
وی اظهار داشت: باید برنامه های آموزشی، مهارتها و یاد گیریها بصورت دایمی باشد و برای گروههای هدف شهری و روستایی، دانشگاهی و پیش دانشگاهی تعرف شود.
علی بابایی، مهمترین عامل در تحکیم بنیان خانواده را آموزشهای معنوی و ارزشی برگرفته از کتب دینی و فرمایشات بزرگان دین دانست و افزود: صدا و سیما نیز با تشکیل میز گردها و آگاهی بخشی و اطلاع رسانی می تواند نقش موثری دراین خصوص ایفا نماید.
مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری نیز گفت: خلاء آموزشی و اطلاعات زوجین جوان در خصوص مسائل قبل، حین و بعد از ازدواج مشکلاتی را برای آنها، خانواده ها و جامعه داشته است که با آموزشهای لازم قطعا می توان بسیاری از این مشکلات را رفع کرد.
ناهید جلیل پور افزود: با برنامه ریزیهای به عمل آمده و طبق مصوبات این کار گروه، سه گروه جوانان شامل دانش آموزان پیش دانشگاهی، دانشگاهیان وهمه افراد دارای سن ازدواج، جامعه هدف آموزش هستند.
وی تصریح کرد: آموزشها در قالب 16عنوان و هر عنوان به مدت چهار ساعت است و جمعا 64ساعت خواهد بود و150مربی مسئول این آموزشها در سطح استان هستند.
نظر شما