۱۳ تیر ۱۳۸۸، ۱۵:۳۳

125 خدمت الکترونیکی در ادارات خراسان رضوی اجرا می شود

125 خدمت الکترونیکی در ادارات خراسان رضوی اجرا می شود

مشهد - خبرگزاری مهر: استاندار خراسان رضوی گفت: تا پایان نیمه دوم سال جاری، 125 خدمت الکترونیکی علاوه بر خدمات گذشته توسط دستگاه های اجرایی در استان ارایه خواهد شد.

به گزارش خبرنگار مهر در مشهد، محمدجواد محمدی زاده ظهر شنبه در نخستین کنفرانس ICT روستایی در مشهد افزود: محمدی زاده کاهش مفاسد اداری، افزایش دقت و شفافیت، برخورداری از رفاه بیشتر، ارتقای رضایت اجتماعی، رشد درآمدهای دولت و توسعه بازار کسب و کار از جمله برکات دولت الکترونیک است.

وی با اشاره به تنوع مهارت های بهره برداری از سیستم های الکترونیکی و خدمات آن، تدوین برنامه های آموزشی مناسب برای آحاد جامعه و تامین نیازهای آموزشی و شناسایی ضرورت ها و اولویت های آموزشی و توجه به کیفیت مهارت های انسانی را نیز از جمله زمینه های تحقق دولت الکترونیک دانست.

استاندار خراسان رضوی افزود: برای توسعه و تحقق دولت الکترونیک در خراسان رضوی تا کنون 60 میلیارد ریال به دستگاه های اجرایی اختصاص داده شده است.

محمدی زاده با اشاره به ارایه 68 خدمت الکترونیک در دستگاه های اجرایی در قالب پورتال های الکترونیکی گفت: کلیه سایت های اطلاع رسانی در دستگاه های اجرایی استان به پورتال های خدمت محور تبدیل شده و 15 سیستم جامع MIS نیز در سطح دستگاه های اجرایی به ارایه خدمات می پردازد.

وی از توسعه شبکه دولت و ارایه سیستم های کاربردی در بستر این شبکه و فعال شدن 20 بانک جامع اطلاعاتی در دستگاه های اجرایی خراسان رضوی خبر داد و افزود: امنیت شبکه برای تامین بستر مناسب ارایه خدمات الکترونیکی در استان فراهم است.

استاندار خراسان رضوی ادامه داد: تا پایان نیمه دوم سال جاری، 125 خدمت الکترونیکی علاوه بر خدمات گذشته توسط دستگاه های اجرایی در استان ارایه خواهد شد.

محمدی زاده فعالیت 230 دفتر خدمات ارتباطی پیشخوان دولت، 48 دفتر خدمات ارتباطی، 306 دفتر خدمات بانکی پست بانک را از دیگر اقدامات صورت گرفته در خراسان رضوی جهت توسعه ICT در روستاها و شهرها معرفی کرد.

وی با بیان اینکه تا پایان برنامه چهارم توسعه یابد 10 هزار روستای کشور به شبکه ICT روستایی متصل باشند، گفت: در 729 روستای خراسان رضوی دفتر ICT روستایی ایجاد شده که رقم قابل قبولی است.

استاندار خراسان رضوی همچنین به وجود تلفن در منازل 547 روستای استان اشاره کرد و افزود: در حال حاضر توزیع سهام عدالت، ثبت نام در دانشگاه ها و انتخاب واحد، پیگیری کارت سوخت و پرداخت قبوض در روستاها به صورت الکترونیکی قابل انجام است که تاثیرات مثبتی در زندگی روستاییان داشته است.

وی با اشاره به مزیت های توسعه ICT روستایی در حوزه اقتصاد، بهداشت، بازرگانی، کشاورزی، تصمیم گیری و امنیت گفت: یک شبکه اطلاعاتی قوی برای روستاها از پایه های اصلی رفاه و آسایش است که علاوه بر کاهش هزینه ها، کیفیت خدمات و رفاه را در پی خواهد داشت.

کد خبر 907199

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha