موسی رحیمی در گفتگو با خبرنگار مهر از اقدامات گسترده این اداره کل برای بهسازی و تعریض محور خطیرکوه برای اتصال این استان به سمنان خبر داد و عنوان کرد: بهسازی محور خطیرکوه می تواند به عنوان یک راه مهم و حیاتی در توسعه و صادرات اقتصادی دو استان نقش بسزایی ایفاء کند.
وی افزود: از آنجا که تمامی زیرساخت های توسعه کشاورزی ـ اقتصادی و گردشگری استان از طریق راه محقق می شود لذا این اداره کل با تمام توان در جهت حفظ و نگهداری همچنین بهسازی و احداث راه های ارتباطی در استان از هیچ کوششی دریغ نکرده و همواره به سمت ارتقاء و استانداردسازی محورهای استان گام های ارزنده ای برداشته است.
وی در ادامه تصریح کرد: این اداره کل به جهت کاهش مسافت و تسهیل در امر تردد بهسازی راه ارتباطی مازندران و سمنان را از طریق محور خطیرکوه در دستور کار خود قرار داده است.
مدیرکل راه و ترابری استان در ادامه با اشاره به مشخصات محور افزود: محور خطیرکوه به طول ۱۸ کیلومتر حدفاصل محور اصلی پل سفید ـ گدوک تا مرز حوزه استحفاظی سمنان بوده که از این مقدار حدود ۱۰ کیلومتر در سالهای پیشین آسفالت شده است.
رحیمی خاطرنشان کرد: این محور از کیلومتر ۱۰ تا پایان حوزه استحفاظی استان سمنان به صورت راه شوسه و خاکی بوده که از سال86 نسبت به بهسازی و تعریض دو کیلومتر از مسیر با مشخصات راه اصلی توسط این اداره کل اقدام گسترده ای انجام شد.
به گفته وی، این قطعه با سه هزار و 400 میلیون ریال هزینه زیرسازی و آسفالت شد.
مدیرکل راه و ترابری استان با اشاره به مطالعه مابقی مسیر توسط مهندسین مشاور عنوان کرد: پس از اتمام مطالعات به عمل آمده عملیات اجرایی بهسازی و تعریض مابقی مسیر در دستور کار قرار گرفته، از این رو انتظار می رود با توجه به حساس بودن محور نگاه ویژه ای از سوی مسئولان کشوری و استانی به آن شود تا با تامین اعتبارات کافی بتوانیم راهی ایمن و مناسب را برای ارتباط بهتر و سریع تر برای شهروندان دو استان همجوار مازندران و سمنان مهیا کنیم.
اداره کل راه و ترابری استان مازندران در حفظ و نگهداری 9 هزار و 804 کیلومتر راه اصلی و فرعی و روستایی را در استان تحت پوشش خود دارد.
نظر شما