این منتقد به خبرنگار مهر گفت: متاسفانه چند سال گذشته برنامه ریزی در حوزه هنر و فرهنگ دستخوش مسائل سیاسی شد و شاهد تاثیر و تبعات منفی این برخوردها بر بخشهای مختلف فرهنگی، هنری مانند سینما بودیم.
وی ادامه داد: جشنواره کودک که قرار بود به عنوان یکی از جشنوارههای شاخص در ایران مطرح باشد و در کنار ایجاد زمینههای فرهنگسازی و سرگرمکنندگی، حلقهای تربیتی و آموزشی برای کودکان و نوجوانان بوجود آورد، در چند سال گذشته به دلیل حمایت نکردن مالی و معنوی سازمانهای مرتبط از فیلمسازان این عرصه ونبود برنامه ریزی روشن از طرف مدیران اهمیت خود را از دست داد و با کاهش چشمگیر تولید فیلم کودک و نوجوان سینمای کودک به تعطیلی کشیده شد.
این روزنامهنگار و مستندساز درباره راهکار پیشنهادی خود برای رونق سینمای کودک افزود: مهمترین کار دور کردن آسیبهای نگاه سیاسی به حوزههای هنری متولی نمایش فیلم و بهرهگیری از مدیران فرهنگی و پیشکسوتان هنر در این حوزهها است. باید برنامهریزی جاری و مداوم برای تربیت و آموزش نسل جوان و نوجوان در جهت ارتقای بلوغ فکری آنها در دستور کار قرار گیرد و دولت توجه خاص به این قشر از جامعه معطوف کند.
درستکار در پایان گفت: امیدوارم امسال با تلاش آقای نبوی دبیر جشنواره بیست و سوم شاهد اتفاقهای خوشایند و ارائه طرحهای موفق در راستای رشد و ارتقای سطوح هنری و فرهنگی به ویژه در سینمای کودک باشیم و هنرمندان با حمایت و استقبال از طرحهای ارائه شده وی را در این مسیر یاری و حمایت کنند.
نظر شما