مدیر مدرسه ماندگار مروی در گفتگو با خبرنگار مهر با اعلام این خبر گفت: حدود دو ماه است که مدیر حوزه علمیه مروی که در مجاورت مدرسه مروی واقع شده است، به ما اعلام کرده که باید مدرسه را تخلیه کنیم و آن را تحویل دهیم.
محمد هاشم مصاحب مدیر مدرسه مروی با بیان اینکه جریان تخریب مدرسه مروی و تبدیل آن به پاساژ از 10 سال پیش مطرح شده بود، افزود: حوزه علمیه مروی هر از چندگاهی به ما اعلام می کردند که باید مدرسه را تخلیه کنیم، اما موضوع خیلی جدی مطرح نمی شد. تا اینکه از حدود دو ماه قبل از ما خواسته شد تا مدرسه را تخلیه کنیم.
مدرسه مروی 70 سال قدمت دارد و اساتید و شخصیت های بزرگ و مهمی همچون دکتر کاظم معتمد نژاد، پروفسور حمید مولانا، دکتر الهی قمشه ای و شهیدان فکوری، فیاض بخش، مهدی عراقی و.... در این مدرسه درس خوانده اند.
مصاحب در ادامه گفت: یک برج ساز در آن زمان در پی خرید این مدرسه بود که بعد از اینکه مدیرمدرسه آن را نپذیرفت، این جریان را با مدیر حوزه علمیه در میان گذاشت که گویا آنها قبول کردند. با این همه این جریان تا دو ماه گذشته مسکوت مانده بود تا اینکه مدیر حوزه علمیه مروی حکم تخلیه این مدرسه را از مراجع قضایی گرفتند و رسماً به ما اعلام کردند که باید آن را تخلیه کرده و تحویل دهیم.
مدیر مدرسه مروی با اشاره به قدمت مدرسه مروی گفت: خان مروی در اوایل سال 1300 زمینهای خیابان ناصر خسرو را می خرد و قسمتی از آن را حوزه علمیه کرده و بخش دیگری از آن را وقف می کند. وزارت آموزش و پرورش سابق نیز 7 هزار متر از این زمین را از این خان نیکوکار می گیرد و مدرسه می سازد و این مدرسه دومین دبیرستان بعد از دارالفنون در کشور است.
مصاحب ادامه داد: جالب اینکه مدیر حوزه علمیه مروی عنوان می کند که می خواهد این مدرسه را به حوزه وصل کند ولی آن برج ساز نقشه مهندسی پاساژ را کشیده و ما آن را دیده ایم. گویا می خواهند از این طریق درآمدی را برای مخارج مدرسه تامین کنند.
مدیر مدرسه مروی با بیان اینکه این مدرسه به ثبت ملی رسیده است،افزود: ما اعتراض کتبی خود را یک ماه و نیم گذشته به ریاست جمهوری و یک ماه گذشته به وزارت آموزش و پرورش اعلام کردیم ولی هیچ گونه پاسخی به آن داده نشده است.
نظر شما