۲۱ تیر ۱۳۸۸، ۱۰:۴۱

یک نظر سنجی جدید نشان داد:

منشاء شهادت الشربینی؛ نژادپرستی و تبعیض علیه مسلمانان در غرب

منشاء شهادت الشربینی؛ نژادپرستی و تبعیض علیه مسلمانان در غرب

نتایج یک نظر سنجی جدید در یک پایگاه معتبر مصری نشان می دهد که بیش از 87 درصد از افکار عمومی جهان و به ویژه خاورمیانه عامل شهادت "مروه الشربینی" شهروند مصری در آلمان را نژادپرستی علیه مسلمانان می دانند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه خبری محیط، اخیرا در یک نظرسنجی که پنج هزار و هشتصد و سی و شش نفر در آن شرکت کردند، بیش از پنج هزار نفر از شرکت کنندگان یا به عبارتی 87.32 درصد از آنان، که بیشتر از خاورمیانه هستند، علت اصلی ماجرای شهادت الشربینی را نژادپرستی علیه مسلمانان می دانند.

این در حالیست که 11.26 درصد از شرکت کنندگان ماجرای شهید حجاب را حادثه ای گذرا و اتفاقی دانسته اند و حدود 2 درصد از آنان نظری در این باره نداشته اند.

پس از ماجرای شهید حجاب اعتراضات گسترده ای در اکثر کشورهای اسلامی بویژه مصر علیه نژادپرستی جهان غرب برگزار شد.

به نظر می رسد نژادپرستی در اروپا و غرب به حدی رسیده است که دیگر از کنترل مقامات این کشورها خارج شده است، و دیگر نمی شود افکار عمومی جهان را با شعارهای دهان پرکن درباره دموکراسی و حقوق بشر فریب داد.

"مروه الشربینی" در روز اول جولای که در دادگاه استیناف "آلکس دبلیو" متهم آلمانی روسی الاصل برای ارائه شهادت حضور داشت، با ضربات کارد این نژاد پرست آلمانی به قتل رسید. این در حالیست که وی در آن زمان باردار بوده است و علاوه بر آن همسر و فرزند سه ساله اش نیز او را همراهی می کرده اند.

در همین راستا هفته نامه "فوکوس" آلمان دیروز در گزارشی تکان دهنده اعلام کرده بود: متهم آلمانی برای اجرای این قتل از قبل برنامه ریزی کرده است.

کد خبر 910474

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha