۲۱ تیر ۱۳۸۸، ۱۰:۴۶

شهردار نیویورک با تعطیلی اعیاد اسلامی در مدارس مخالفت کرد

شهردار نیویورک با تعطیلی اعیاد اسلامی در مدارس مخالفت کرد

درحالی که بسیاری از دانش آموزان و والدین مسلمان مدارس نیویورک به موافقت شهردار برای تعطیل کردن عید قربان و عید فطر در مدارس این ایالت چشم دوخته بودند، وی با این طرح مخالفت کرد و مدعی شد این امر می‌تواند بستری برای تعطیل شدن اعیاد سایر گروههای دینی باشد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اسلام آنلاین، پس از رایزنیهای متعدد، شورای شهر نیویورک اخیرا قطعنامه ای تصویب کرده بود که به موجب آن تمام مدارس نیویورک برای روز عید قربان و عید فطر تعطیل هستند، امید مسلمانان به موافقت نهایی مایکل بلومبرگ، شهردار نیویورک بود اما وی با این قطعنامه مخالفت کرد.

وی اخیرا گفته است: یکی از مشکلات شهرهایی که دارای تنوع فرهنگی هستند این است که اگر مدارس برای هر مناسبت دینی تعطیل شوند دیگر مدرسه فعالی باقی نمی ماند.

این درحالی است که مدارس دولتی نیویورک، به عنوان بزرگترین نظام مدارس کشور برای اعیاد مسیحی و یهودی چون کریسمس، روش هشانا و یوم کیپور تعطیل هستند و تعطیلات یک هفته ای بهاره نیز هرسال با عید پاک و عید پسح همزمان می شود.

مسلمانان اعتقاد دارند که اگر این تعطیلات می تواند برای سایر گروه ها اعمال شود پس مسلمانان نیز باید از همان حقوق برخوردار شوند.

رابرت جکسون عضو شورای شهر نیویورک به عنوان یک مسلمان و مخالف ادعای شهردار اظهار داشت که اگر بلومبرگ این مسئله را نپذیرد، آن را به یک مسئله تبعض آمیز تبدیل خواهد کرد.

این درحالی است که شمس علی روحانی مرکز اسلامی فرهنگی منهتن با اشاره به تبعض در این رابطه مخالف است و استدلال می کند که این مسئله غیرعادلانه است.

شمس علی گفت که با همکاران خود در ائتلاف بین ادیان همکاری می کند تا بتواند در نظر شهردار تأثیرگذار باشد.

پیشنهاد تعطیلی مدارس دولتی برای مناسبتهای اسلام مورد پذیرش سایر جوامع دینی قرار گرفته است.

کشیش آلن پینکی از کلیسای متودیستهای متحد در هارلم در این رابطه می گوید: اگر مدارس برای سایر گروه های دینی تعطیل می شود، مسلمانان نیز باید از همان حق برخوردار باشند و من در این مورد با شهردار بلومبرگ موافق نیستم.

خاخام موردچای هچت از مرکز یهودیان کوئیز با اشاره به اینکه دیدگاه بلومبرگ را درک می کند گفت باید از همان معیارهایی که برای تعطیل کردن مناسبتهای مسیحی و یهودی استفاده شده برای مسلمانان نیز به کار گرفته شود. اگر فردی به مسئله ای ایمان دارد باید برای آن مبارزه کندو من اطمینان دارم که یهودیان نیز زمانی برای تعطیل کردن این روزها مبارزه کرده اند.

دیگر شخصیتهای دینی نیز با اشاره به جمعیت درحال رشد جامعه مسلمان تعطیل شدن اعیاد دینی را حق آنها دانستند.

کد خبر 910485

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha