۲۱ تیر ۱۳۸۸، ۱۳:۴۳

استاندار بوشهر:

مدیران نفتی از دستورات مدیران بوشهری پیروی کنند

مدیران نفتی از دستورات مدیران بوشهری پیروی کنند

بوشهر - خبرگزاری مهر: استاندار بوشهر با انتقاد شدید از مدیران نفتی مستقر در استان ،گفت: مسئولان و مدیران نفتی مسقردر استان باید از دستورات و مطالبات مدیران استانی توجه و پیروی کنند.

به گزارش خبرنگار مهر در بوشهر، ابوطالب شفقت پیش از ظهر یکشنبه در کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری استان بوشهر افزود: این مدیران تافته جدابافته نیستند که خود را از مدیریت استان جدا ببینند و توجهی به استان نداشتنه باشند.

وی اظهار داشت: پیروی مدیران نفتی از چارچوب ضوابط و مقررات قانونی در زمینه های اجتماعی، سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و مدیریتی در حوزه استان بوشهر اجتناب ناپذیر است.

استاندار بوشهر با انتقاد از عدم حضور این مدیران در کارگره اشتغال استان افزود: روسای مناطق ویژه استان بوشهر عضو کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری استان بوشهر هستند و مطابق قوانین می بایست در جلسات این کارگروه حضور داشته باشند.

شفقت گفت: مصوبه هیئت دولت در زمینه جذب 50 درصد نیروی بومی استان بوشهر درمنطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس در عسلویه به طور کامل اجرایی نشده است که جهت اجرای آن مساعدت و همکاری تمامی مسئولان نفتی را می طلبد.

وی افزود: برای اجرایی شدن این مصوبه یک پیش نویس در کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری استان بوشهر تهیه شده که با دعوت از معاونت نیروی انسانی وزارت نفت در این کارگروه می توان زمینه انجام این مصوبه را نهایی کرد.

استاندار بوشهرعمده ترین مشکلات مردم را در حوزه اشتغال عنوان کرد و گفت: در دولت نهم با توجه به بنگاههای اقتصادی کوچک زودبازده به عنوان یکی از محورهای توسعه اشتغال گامهای اساسی در این راستا برداشته شد که هر چند موانعی سبب رکود موقتشان شد اما اقدام های ارزنده ای در راستای اشتغال زایی انجام گرفت.

رئیس امور اشتغال سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس جنوبی نیز گفت: در سه ماه نخست امسال 889 نفر متقاضی اشتغال به شرکت‌ های نفتی و گازی مستقر در منطقه ویژه پارس جنوبی معرفی شدند.

عبدالمجید حیاتی افزود: از این تعداد 730 نفر بومی و 159 نفر غیربومی هستند.

وی افزود: در نیمه نخست سال کذشته نیز 417 نفر به شرکت‌ های مذکور معرفی شدند که از این تعداد 216 نفر بومی و 201 نفر غیربومی بودند.

رئیس امور اشتغال سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس جنوبی گفت: افزایش عرضه نیروی کار و کمبود سرمایه ‌گذاری و گسترش موجه نرخ مشارکت زنان در فعالیت‌های اقتصادی، افزایش روز افزون فارغ ‌التحصیلان دانشگاه‌ها و جوانی جمعیت از مهم‌ ترین عوامل ساختاری عدم توازن بازار کار است.

کد خبر 910682

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha