حجت الاسلام روح الدین دریکوند در گفتگو با خبرنگار مهر در خرم آباد با بیان اینکه جوانی که مزه نیایش و محبت به اولیا را نچشیده باشد، هیچگاه نگاه منصفی به زندگی مشترک نخواهد داشت، اظهار داشت: جوانی که نگاه خود را درباره خودش از این موارد دور کند، چگونه میتواند درباره ازدواج و آینده زندگی خود عمیقانه فکر کند و برنامهریزی داشته باشد.
وی افزود: جوانان جوامع غربی امروز از چند ایستگاه انسانسازی و کنترل مراقبت انسانی از جمله نظارت بر خود، خودسنجی، خودتقویتی، پرورش ایمان و نیایش خداوند دور شدهاند و همین باعث سستی بنیان خانواده در این جوامع شده است.
دبیر کل هیئت های مذهبی کشور یادآور شد: آسیبهای ازدواج گاهی نیز به دلایل دیگری از جمله ایجاد محیط های نامساعد تربیتی، تامین نکردن صحیح نیازهای خود، نوع روش تکریم شخصیت، عدم دعوت به ارزشهای اخلاقی و عدم بهرهگیری نیروی عقلانی بازمی گردد.
حجتالاسلام دریکوند با اشاره به حدیثی از امام علی(ع) مبنی بر اینکه پیامبر اکرم(ص) هر روز یکی از مکارم اخلاقی خود را برای من آشکار و مرا به پیروی از آن امر میکرد، تصریح کرد: ازدواج او با دختر پیغمبر(ص)، خود نمونه مکارم اخلاق است، در واقع اسلام اصلاح نگرش و استدلال اخلاقی و همچنین هم شان و هم کفو بودن در ازدواج را مورد تأکید قرار داده است.
وی با بیان اینکه معیار قرآن و اهل بیت(ع) از همشانی دارایی و مظاهر مادی نیست، تصریح کرد: اسلام با اینکه میگوید دختران خود را به همشان آنها بدهید، ولی همشان بودن را به ایمان و اسلام تفسیر میکند که متأسفانه مؤلفههای امروزی از حد و مرز اسلام و ایمان بیرون رفته است.
نظر شما