سید بهرام نجفیزاده در گفتگو با خبرنگار مهر در اراک افزود: این کارگران حرفه هایی از جمله اسکلت فلزی، نقاش ساختمان، جوشکاری، بنای سفتکار، لوله کش و نصاب وسایل بهداشتی، لوله کش گاز خانگی و تجاری، لوله کش و نصاب دستگاههای حرارت، لوله کش و نصاب دستگاههای حرارت مرکزی، برق کار ساختمان و طراح معماری را فرار گرفتند.
وی یکی از فعالیت های این اداره کل در سال جاری را در راستای اجرای استراتژی تقاضا محوری، اجرای آموزش های مورد نیاز سازمان ها و نهادهای مختلف عنوان کرد و گفت: این امر در کمیته آموزش و اشتغال استان در استانداری در حال پیگری است که بر اساس نیاز این بخش ها دوره های آموزشی قابل اجرا است.
وی همچنین با اشاره به اجرای طرح شناسایی، سطح بندی مهارت همچنین مهارت آموزی و ارائه گواهینامه به کارگران صنعت ساختمان اظهار داشت: این طرح از طریق مرکز سنجش مهارت کارآموزان، نیروی کار و مراکز آموزشی ثابت اجرا شده است که تاکنون چهار هزار و 981 نفر از کارگران ساختمان آزمون تعیین مهارت فنی را سپری کرده اند.
مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان مرکزی در ادامه با اشاره به پیگیری برای فعال کردن چهار پروژه احداث مراکز آموزش فنی و حرفه ای مصوب سفر دولت به استان که به دلیل نبود اعتبارات تعطیل شده بود، گفت: خوشبختانه با مساعدت استانداری مرکزی دوباره فعالیت این پروژه ها آغاز شده است.
وی افزود: این پروژه ها شامل احداث مراکز آموزشی خواهران اراک و آشتیان با بیش از 75 درصد، احداث مرکز آموزشی خواهران دلیجان و مرکز آموزشی دو منظوره شازند با بیش از 65 درصد پیشرفت فیزیکی است.
نجفی زاده تصریح کرد: پیش بینی می شود این پروژه ها در صورت تخصیص کامل اعتبارات، بخشی در هفته دولت و بخشی در ایام دهه فجر امسال آماده بهره برداری شود.
نظر شما