به گزارش خبرگزاری مهر، حجةالاسلام و المسلمین محیالدین بهرام محمدیان افزود: همچنین رئیس جمهور منتخب ضمن توجه به تخصص، مهارتهای لازم و آشنایی کافی با حوزه مسئولیت افراد معرفی شده، از تجارب به دست آمده در طول دولت نهم غفلت نکند.
وی تصریح کرد: یکی از مطالبات مجلس شورای اسلامی برای رأی اعتماد به وزیر آموزش و پرورش باید تبیین سیاستهای تحول بنیادین مورد انتظار مقام معظم رهبری در آموزش و پرورش باشد.
معاون پژوهشی وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: در دولت نهم موضوع تدوین سند ملی و فلسفه آموزش و پرورش و همچنین برنامه درسی ملی با اهتمام بیشتری پیگیری شد ولی به دلیل طولانی بودن فرایند تولید و تدوین، این اسناد به مرحله تصویب نهایی نرسیده است.
رئیس سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی توانایی شخصی وزرای معرفی شده را در تعامل با کلیت مجلس حائز اهمیت دانست و تصریح کرد: توفیق دولت در یکپارچگی اندیشه و همسویی و اراده خدمت در آحاد وزرا آن است.
محمدیان در پایان خاطر نشان کرد: یکی از ویژگیهای برنامههای وزارت آموزش و پرورش در دولت دهم ارائه و تدوین آن در چارچوب سیاستهای کلی ابلاغ شده از سوی مقام معظم رهبری و برنامه پنجم توسعه کشور و دوری از اعمال سلیقههای شخصی و دیدگاههای غیرکارشناسانه خواهد بود.
نظر شما