سرگرد سیدعلی حسینی صبح پنج شنبه در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: این طرح برای نخستین بار در محورهای ارتباطی کشور با موافقت پلیس راه ناجا به صورت پایلوت در محور هراز اجرا می شود.
وی افزود: به علت تردد بیش از حد کمپرسی ها برای حمل مصالح معدنی از آمل تا کیلومتر 45 محور هراز و تسهیل در کنترل این نوع خودروها این طرح به صورت جدی در محور هراز اجرا می شود.
فرمانده پلیس راه آمل با اشاره به اینکه هم اکنون بیش از نیمی از ترافیک های سنگین در محور هراز تا کیلومتر 45 این جاده از آمل به تهران مربوط به رانندگان کمپرسی ها است، تصریح کرد: بیشتر راننده های کمپرسی ها کمکی هستند و با نصب این دستگاه مالکان می توانند بر اعمال رانندگان خود نظارت بیشتری داشته باشند.
حسینی با اشاره به اینکه از کمپرسی داران و دیگر خودروهای همیشه در حال تردد در محور هراز تا 15 مرداد فرصت داده شده تا نسبت به نصب "جی پی اس" اقدام کنند، گفت: پس از این مدت در صورت عدم نصب دستگاه در خودروها مداراک خودرو اخذ و در صورت تکرار از تردد آنان در محور هراز جلوگیری خواهد شد.
وی اضافه کرد: هم اکنون مراکز خدماتی و نصب "جی پی اس" در کنار تمامی پلیس راه های استان انجام می شود.
فرمانده پلیس راه آمل با اشاره به اینکه به منظور پیشگیری از ترافیک سنگین آخر هفته طول سال طرح ممنوعیت کمپرسی ها و کامیونها به اضافه شبها از ساعت 20تا پنج صبح اجرا می شود که تا حدودی موثر است.
حسینی با اشاره به اینکه پورت های دستگاه "جی پی اس " تا یک سال همه اطلاعات محل تردد، میزان سرعت و اطلاعات دیگر را در خود نگه می دارد، خاطرنشان کرد: ضروری است رانندگان خودروهای سنگین هرچه سریعتر و قبل از پایان زمان تعیینی نسبت به نصب دستگاه "جی پی اس " اقدام کنند.
نظر شما