به گزارش خبرگزاری مهر، رابرت گیتس وزیر دفاع آمریکا در گفتگو با روزنامه لس آنجلس تایمز اعلام کرد نظامیان آمریکایی در افغانستان باید در سالی که از نظر افکارعمومی، پیروزی در این کشور، خارج از دسترس است، به پیشرفتهایی دست پیدا کنند.
وی در این گفتگو درباره خستگی و فرسودگی مردم و ارتش آمریکا به سبب جنگ طولانی در افغانستان هشدار داد.
این اظهارات درحالی بیان می شود که ناآرامی ها درافغانستان همچنان رو به افزایش است و مدلهای مورد استفاده در افغانستان به نظر موفقیت آمیز نخواهد بود.
به گزارش این روزنامه، در ادامه ناآرامی ها در افغانستان یک جت جنگنده در شرق افغانستان سقوط کرد و یک نامزد انتخابات شوراهای ولایتی افغانستان نیز کشته شد.
این ناآرامی ها در حالی صورت می گیرد که آمریکا بر آن است تا با توجه به انتخابات ریاست جمهوری در افغانستان، نیروهای دولتهای ائتلاف را در این کشور افزایش دهد.
این در حالی است که مردان مسلح "جان محمد" برای نخستین بار یکی از 3 هزار نامزد انتخابات شوراهای ولایتی افغانستان را به همراه یکی از همراهانش در ولایت قندوز کشتند. انتخابات شوراهای ولایتی در افغانستان نیز قرار است همزمان با انتخابات ریاست جمهوری در 20 آگوست برگزار شود.
پلیس قندوز، افراد مربوط به گروه طالبان را مسئول این حمله می داند، اما تاکنون هیچ گروهی به طور رسمی مسئولیت آن را بر عهده نگرفته است.
در همین رابطه هفته گذشته نیز یکی از اعضای ستاد انتخابات عبدالله عبدالله، از نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری افغانستان، در شمال کابل کشته شد.
انتخابات افغانستان به دلیل نا آرامی ها حدود 6 ماه به تاخیر افتاد تا نیروهای ائتلاف به کمک نیروهای امنیتی افغانستان بتوانند، امنیت را تامین کنند.
نظر شما