به گزارش خبرنگار مهر در تبریز، سرپرست سازمان فرهنگی هنری شهرداری تبریز شامگاه دوشنبه در مراسم افتتاح این جشنواره در عمارت شهرداری تبریز گفت: جشنواره تابستانی تبریز در پاسخ به نیازهای فرهنگی و اجتماعی شهروندان و با هدف پر کردن اوقات فراغت و ایجاد نشاط و شادابی برای گردشگران و مسافران فصلی تبریز اجرا می شود.
نوروز قاسمی با اشاره به تجارب اندوخته شده در جریان برگزاری نخستین دوره جشنواره تابستانی تبریز و به ویژه رویارویی با استقبال انبوه شهروندان به خصوص قشر جوان، بیان کرد: با توجه به این تجربه ها امسال سعی شده است برنامه ها متنوع تر و با نشاط تر برگزار شود.
سرپرست سازمان فرهنگی هنری شهرداری تبریز تاکید کرد: در جشنواره دوم تلاش شده است با آسیب شناسی برنامه های پارسال و بررسی نقاط ضعف و قوت آن برنامه ها، حساسیتها و حاشیه هایی که باعث دغدغه خاطر متدینین و مومنین شده بود مورد توجه قرار گرفته و برنامه ها با رعایت شئونات اجتماعی و با رویکردی دینی به مورد اجرا درآید.
دبیر دومین جشنواره تابستانی تبریز گفت: در تدوین برنامه های امسال از دیدگاه ها و رهنمودهای نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی استفاده شده و تمام برنامه ها قبل از اجرا در سطح شهر در شورای فرهنگ عمومی مورد بررسی قرار گرفته و به تائید هیئتی متشکل از اعضای این شورا رسیده است.
قاسمی با اشاره به مشارکت 600 نفر به عنوان دست اندرکار اجرای جشنواره تابستانی تبریز، اضافه کرد: در جریان برگزاری این جشنواره 120 عنوان و 300 برنامه متنوع فرهنگی در شاخصهای مختلف اجتماعی، فرهنگی، هنری، ورزشی، علمی و ادبی به مدت یک ماه در نقاط مختلف کلانشهر تبریز برگزار می شود.
دبیر دومین جشنواره تابستانی تبریز خاطرنشان کرد: اجرای 100 نمایش خیابانی، 10 جنگ شبانه، 40 برنامه موسیقی زنده ملی و آذری و 25 پخش فیلم در بوستانها برای این جشنواره در نظر گرفته شده است.
سرپرست سازمان فرهنگی هنری شهرداری تبریز یادآور شد: برگزاری ده ها نشست موضوعی و تخصصی، ویژه برنامه هنری "بیزیم محله سی" (محله ما)، ویژه برنامه های شعبانیه، همایش روزه و نماز، مسابقات قرائت قران، ویژه برنامه معلولان، مسابقات نقاشی و تیراندازی با کمان، جشنواره غذاهای سنتی، مسابقه قوی ترین مردان ایران، تجلیل از خبرنگاران و راه اندازی اتوبوس شادی از جمله مهمترین برنامه های دومین جشنواره تابستانی تبریز است.
نظر شما