محمدعلی الله دادی در گفتگو با خبرنگار مهر در اراک، از برنامه های امسال این معاونت را توجه به مسائل فرهنگی مهدهای کودک عنوان کرد و افزود: تهیه محتوای آموزشی برای مهدهای کودک در حال انجام است که از شیرخوارگی تا 10 سالگی به طور یکسان تدوین و طراحی شده و در همه مهدهای کودک این آموزش ها به صورت یکنواخت ارائه می شود.
وی اظهار داشت: همچنین در سال جاری از به کارگیری مربیان زیر دیپلم و افرادی که شرایط لازم در رشتههای مرتبط را نداشته باشند جلوگیری می شود.
وی تصریح کرد: مربیان و صاحب امتیازان برای تاسیس مهد کودک باید دارای مدرک تحصیلی مرتبط از جمله مددکاری، روانشناسی، علوم تربیتی و کودکیاری باشند.
الله دادی با اشاره به وجود شش هزار و 500 کودک در 171 مهد کودک زیر پوشش بهزیستی استان افزود: این تعداد چهار مهدکودک دولتی شهری، 18 مهدکودک دولتی روستایی، 104 مهدکودک خصوصی شهری، 31 روستا مهد و 14 مهد خودکفا است.
وی در ادامه از 11 مرکز خیریه طرف قرار داد با این سازمان خبر داد و گفت: این مراکز به خانواده ها تحت حمایت بهزیستی کمک و مستمری پرداخت می کنند.
وی با بیان اینکه به دو هزار و 891 خانواده تحت حمایت این سازمان مستمری پرداخت می شود اظهار داشت: پنج کلینیک مددکاری در استان فعال است و دو کلینیک دیگر نیز در حال راه اندازی می باشد.
الله دادی با اشاره به خط مداخله در بحران (123) در استان گفت:خانواده های در مرز بحران، خودکشی، همسر آزاری، فرار از خانه و مسائلی که نیاز به فوریت دارد در این خط انجام می شود که بلافاصله پس از تماس افراد اورژانس سیار به منطقه اعزام می شود.
نظر شما