۲ مرداد ۱۳۸۸، ۱۱:۴۱

در گفتگو با مهر عنوان شد:

افکار سیاسی به طنز کشور آسیب رسانده است

افکار سیاسی به طنز کشور آسیب رسانده است

کرمان - خبرگزاری مهر: نویسنده طنزپرداز کرمانی گفت: بسیاری از طنزپردازان ایرانی سیاسی فکر می کنند و این افکار به طنز کشور لطماتی را وارد کرده است.

منصور ایزدپناه در گفتگو با خبرنگار مهر در کرمان اظهار داشت: افکار طنزپردازان و به ویژه جوانان سیاسی شده است و این امر طنز را تهدید می کند چرا که برخی از این نوشته ها قابل چاپ نیستند.

وی با بیان اینکه 90 درصد از مسائل امروز در حوزه اجتماع است، تصریح کرد: بعضی از طنزپردازان بجای اینکه به مسائل اجتماعی بپردازند به مسائل سیاسی می پردازند و خوانندگان را از آثار ناب محروم می کنند.

ایزد پناه یادآور شد: طنزپردازان باید به سمت طنز اجتماعی بروند و به دور از هرگونه اهانتی مطالب خود را بازگو کنند.

وی خاطرنشان کرد: طنز بهترین راه برای بیان مطلبی است که نمی توان آن را به صورت جدی عنوان کرد.

ایزد پناه با اشاره به اینکه طنز همان سخنی است که در فرهنگ و سنت ایرانیها به عنوان متلک مطرح بوده است، گفت: متلک نوعی طنز شفاهی است که افراد در حوزه های مختلف به آن می پرداخته اند.

این نویسنده از "دهخدا" به عنوان نخستین فردی که مسائل اجتماعی در ایران را به حوزه طنز وارد کرد نام برد و تصریح کرد: این نویسنده برجسته نوشته های خود را با عنوان چرند و پرند منتشر می کرد.


 

کد خبر 916503

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha