۲ مرداد ۱۳۸۸، ۱۲:۴۱

در دیدار با مقامات آمریکایی؛

نوری المالکی بر لزوم تقویت قدرت نظامی عراق تاکید کرد

نوری المالکی بر لزوم تقویت قدرت نظامی عراق تاکید کرد

نخست وزیر عراق روز گذشته بر لزوم استفاده از تسلیحات و تجهیزات بیشتر و پیشرفته به منظور تقویت قدرت نظامی کشورش تاکید کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری فرانسه، "نوری المالکی" که در موسسه صلح آمریکا سخن می گفت، اعلام کرد: مطمئنم که همکاریهای های نظامی میان آمریکا و عراق صورت می گیرد.

جف مورل سخنگوی پنتاگون روز گذشته در گفتگو با خبرنگاران و پس از برگزاری نشست نوری المالکی و رابرت گیتس وزیر دفاع آمریکا گفت: عراقی ها نیازمند کمک های نظامی بیشتری هستند.

جف مورل گفت: در طول این جلسه که کمتر از یک ساعت به طول انجامید، رهبران آمریکا و عراق نقطه نظرات خود را در مورد مسائل نظامی و سیاسی مطرح کردند.

در این نشست همچنین عبدالقادر العبیدی وزیر دفاع و جواد بولانى وزیر کشور عراق و کریستوفر هیل سفیر آمریکا در عراق حضور داشتند.

مقامات عراقی و آمریکایی بر این موضوع پافشاری کردند که ضرب الاجل 31 دسامبر 2011 جدی است و باراک اوباما رئیس جمهوری آمریکا در روز چهارشنبه اعلام کرد که او این ضرب الاجل را پذیرفته و آن را به کار می برد.

کد خبر 917016

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha