عباس رهی در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان این مطلب افزود: اگرسال تحصیلی آینده نیز استانداردهای کلاس درسی همچون سال گذشته بالا است، علت این است که تلاش شده که مدارس دو نوبته را تبدیل به یک نوبته کنیم.
سال گذشته نیز بسیاری از مدارس در مناطق پرجمعیت بالای 40 دانش آموز داشتند و وزیر آموزش و پرورش در همان ابتدای سال در مواجه با این مشکل، اولتیماتومی برای کاهش جمعیت کلاسها داد که اجرایی نشد. انتظار می رفت این مسئله که باعث اعتراض معلمان این کلاسها و کاهش کیفیت تدریس و یادگیری شده بود در سال تحصیلی آینده حل شود که مسئولان این وزارتخانه با اعلام استانداردهای کلاس درس طی بخشنامه ای، نشان دادند که نه تنها به این موضوع به عنوان یک مشکل نگاه نمی کنند بلکه آن را مثبت نیز می دانند.
معاون وزیر آموزش و پرورش نُرم تعداد دانش آموزان در کلاسها را که به تازگی تحت عنوان دستورالعمل ساماندهی نیروی انسانی به مدارس ابلاغ شده را قانونی خواند و تصریح کرد: این نُرمها براساس میانگین کلاسهای درسی در سال گذشته مشخص شده است و حتی بسیاری از کلاسهای ما با استانداردهای مورد قبول فاصله دارد.
افزودن 3 تا 4 دانش آموز در یک کلاس در قبال فرصت مرده و بیهوده بعد از ظهر قطعا ارزشمند تر خواهد بود |
عباس رهی |
معاون آموزش و نوآوری وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: وقتی در بخشنامه عنوان کردیم کلاسهای 40 نفر منظورمان زیر این تعداد است و بالاتر از آن نیست.
اما جالب اینکه در بخشنامه مذکور در این باره هیچ مطلبی عنوان نشده و مدیران مدارس می توانند هر برداشت شخصی از آن داشته باشند در واقع در این بخشنامه هیچ ممانعتی با بالا رفتن جمعیت کلاس ها نشده است.
رهی با بیان اینکه اتفاق بهتری پشت سر بالا رفتن جمعیت کلاسهای درس در حال افتادن است، گفت: اینکه توانستیم هم در سال گذشته و هم در سال کنونی مدارس دونوبته را یک نوبته کنیم یک موفقیت است چرا که از این طریق کیفیت آموزشی را بالا بردیم.
معاون وزیر آموزش و پرورش تاکید کرد: افزودن 3 تا 4 دانش آموز در یک کلاس در قبال فرصت مرده و بیهوده بعد از ظهر قطعا ارزشمندتر خواهد بود.
نظر شما