به گزارش خبرنگار مهر در زنجان، آیت الله سیدمحمد حسینی ظهر شنبه در کارگاه آموزشی "صرفه جویی و پرهیز از اسراف با تکیه برآیات قرآنی" به دیدگاه قرآن و ائمه (ع) در رابطه با اقتصاد اسلامی اشاره کرد و افزود: از دیدگاه قرآن انسانها مالک مطلق نعمات دنیایی نبوده و تنها به عنوان امانت دار بر آنها مالکیت دارند.
مدیر حوزه علمیه مسجد جامع زنجان با اشاره به فرهنگسازی دینی در جامعه ادامه داد: زمانی که افراد جامعه به اموال خود مانند امانت بنگرند، به نحوه استفاده ار اموال دقت کرده و در مصرف آن نیز دچار رنج نخواهند شد.
آیت الله حسینی به ویژگی های اخلاقی به وجود آمده از طریق این دیدگاه اشاره کرد و ادامه داد: این موضوع موجب صرفه جویی، قناعت و رضایت در بین افراد خواهد شد که خود نوعی اصلاح الگوی مصرف و تبلیغ الگوی مصرف اسلامی است.
آیت الله حسینی ربا را موجب فروپاشی اقتصاد خواند و تأکید کرد: ائمه اطهار (ع) ربا را مذمت کرده اند چرا که موجب فروپاشی جامعه می شود.
وی با بیان اینکه برای ایجاد یک ساختار اسلامی به اقتصاد کشور، باید فرهنگ اقتصاد اسلامی را جایگزین تفکر اقتصادی غیر دینی و رباخواری کرد، افزود: در این صورت یک جامعه با الگوی صحیح اسلامی و فرهنگ اقتصاد دینی تربیت خواهد شد.
آیت الله حسینی زنجانی به معنای قناعت و مصرف یهینه از نعمات اشاره کرد و ادامه داد: قناعت به معنای مصرف صحیح و بهینه است.
نظر شما