به گزارش خبرگزاری مهر، وی در این مقاله آورده است: ذکر این نکته مهم است که در بین اعضای اهل البیت (ع) پیامبراکرم (ص) امام حسین (ع) حرمت و احترام ویژهای نزد حضرت محمد (ص) داشتند. امام حسین و برادرش امام حسن (ع) فرزندان حضرت فاطمه (س) دختر گرامی پیامبر اسلام و حضرت علی (ع) امام اول مسلمانان بودند. سوم شعبان که امسال مصادف با بیست و شش جولای است سالروز میلاد امام حسین (ع) است .
امام حسین (ع) و هفتاد و دو تن از یاران با ایمانش که در کربلا واقع در در عراق توسط یزید حاکم ستمگر قتل عام شده و به شهادت رسیدند حامی و پشتیبان احیاء و استقرار اسلام ناب و اصیل بودند. چه ، در آن زمان اسلام ناب با فساد و انحراف همه جانبه مواجه شده بود.
طبق روایات متعدد وقتی که پیامبر اکرم خبر تولد امام حسین (ع) را شنیدند فوراً به خانه حضرت فاطمه (ع) مادر کوک رفتند. پیامبر اسلام در گوشهای کودک اذان خواندند. مراسم نامگذاری امام حسین (ع)، ذبح گوسفند و توزیع گوشت آن بین نیازمندان بخشی از مقاله است.
آنچه که عظمت امام حسین (ع) را میرساند این است که پیامبر اکرم (ص) با وجود اینکه حسین (ع) هنوز کودک است از سرنوشت آینده فرزندش که به خاطر احیاء اسلام او و ده ها نفر از یارانش قتل و عام و شهید خواهند شد، آگاه بودند.
با این علم و آگاهی قبلی پیامبر اکرم (ص) ضمن اظهار محبت و مهربانی به دخترش حضرت فاطمه (س) همواره حسین (ع) را با کمال محبت، عشق و همدردی به آغوش میگرفتند.
امام حسین (ع) به عنوان سومین امام مسلمان جهان از اهل البیت پیامبر اکرم (ص) سمبل تزکیه و تهذیب دینی و اسلام بودند.
یزید فرزند معاویه یکی از دشمنان دین که مخالف رشد و توسعه نفوذ اسلام بود اعلام نمود که امام حسین (ع) یا باید رهبری او را بپذیرد امری که برای امام قابل قبول نبود و یا کشته شود. امام حسین (ع) چارهای جز ترک مدینه نداشتند و سرانجام در سرزمین کربلا واقع در عراق توسط نیروهای یزید به همراه هفتاد و دو نفر از یاران با ایمانش بطور بیرحمانه ای قتل عام و به شهادت رسیدند. تنها تعدادی از زنان و کودکان اهل البیت از جمله حضرت زینب (س) خواهر امام حسین (ع) که واقعه کربلا را به جهانیان نقل کرده است در قتل عام کربلا سالم مانده و به اسارت کشیده شدند.
نظر شما