محمد بيات در گفتگو باخبر نگار اجتماعي خبر گزاري مهر، تهران را در معرض احتراق مواد خطر ناك شيميايي دانست و افزود : اتش نشاني بايد منتظر بماند تا سانحه رخ دهد و آنگاه اقدام كند و با هر احتراق مواد شيميايي؛ تهران آلوده تر مي شود .
معاون امور عمليات سازمان آتش نشاني با انتقاد از خلاءقانوني موجود در زمينه نحوه حمل ونقل و انبار كردن مواد شيميايي گفت :
در مناطقي چون ناصر خسرو و كارخانه هاي اطراف جاده مخصوص كرج و انبار هاي مواد شيمييايي جاده ساوه و اطراف آن و كارخانه هاي صنعتي مواد شيميايي و محترقه و خطر ناك، گاه در شرايط غير استاندارد و نا ايمن نگهداري ميشود و براي پيشگيري از احتراق اين مواد ماموران آتش نشاني حتي حق بازديد و كنترل ضوابط ايمني را ندارند. اين كارخانه ها هم بيمه هستند و ترسي از حريق ندارند.
بيات افزود : در دنيا حمل و نقل ، نگهداري و مصرف كردن مواد شيميايي ضوابط محكمي دارد و تمام مخزن ها و ماشين آلات حمل ونگهداري اين مواد ماركها و هشدار هاي مشخصي را در اين ارتباط نصب ميكنند كه متاسفانه در ايران به هيچ يك از اين ضوابط توجه نمي شود.
وي با اشاره به حادثه اي كه سبب آلودگي سد درسنندج شد، گفت: بعضي از اين مواد مي توانند از راه تنفس يا از راه پوست موجب مسموميت وحتي ابتلا به سرطان شوند و زمين و آب را هم آلوده مي كنند .
نظر شما