به گزارش خبرنگار مهر در بندرعباس، مجید پاکاری دوشنبه شب در جمع خبرنگاران افزود: زودرس ترین خرمای هرمزگان آل مهتری است که از اوایل خرداد برداشت می شود و بیشتر درشهرستان میناب کاشت و برداشت می شود.
وی گفت: دیررس ترین و باکیفیت ترین خرما نیز پیارم است که شهرستان حاجی آباد با دو هزار هکتار سطح زیر کشت بیشترین میزان تولید خرمای پیارم را در هرمزگان به خود اختصاص داده است.
مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان افزود: حدود 60 درصد تولیدات خرمای پیارم به کشورهای اروپایی، آسیای شرقی و امیرنشینهای حاشیه خلیج فارس صادر می شود.
وی با بیان اینکه برداشت خرمای پیارم از اوایل شهریور آغاز می شود و تا اخر آبان ادامه دارد، گفت: استان هرمزگان با 39 هزار هکتار سطح زیر کشت و تولید سالانه بیش از 143 هزار تن خرما رتبه دوم را بعد از استان کرمان دارد.
پاکاری خاطرنشان کرد: از سال 82 تا کنون بیش از 150 هزار نهال کشت بافت و پاجوشهای مرغوب از ارقام پیارم ، توری ، زاهدی ، مجول ، کریته و خنیزی در استان تکثیر و در بیش از هزار هکتار از نخلستانهای نامرغوب و غیر اقتصادی هرمزگان کاشته شده است.
پاکاری گفت: حذف و جایگزینی 450 هکتار از نخلستانها به منظور افزایش کیفیت محصول تولیدی و جلو گیری ازآفات ، اصلاح باغات در سطح 100 هکتار و انجام عملیات تکریب - تغذیه و شناسایی ارقام مناسب خرما از مهمترین برنامه های امسال این سازمان است .
نظر شما