دکتر مینو رفیعی در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان این مطلب افزود: در سال گذشته تعداد مراکز غیردولتی مشاوره 449 مرکز بود که تعداد مراکز نسبت به سال قبل آن 12 درصد رشد داشته است.
براساس آمارهای سازمان بهزیستی هم اکنون تمامی استانهای کشور تحت پوشش صدای مشاور (148) قرار دارند بطوریکه 49 میلیون نفر در کشور به صدای مشاور 148 دسترسی دارند این درحالی است که 30 درصد افراد ساکن روستاها از دسترسی به صدای مشاور بیبهرهاند.
مدیرکل دفتر مشاوره سازمان بهزیستی از افزایش تعداد مراجعهکنندگان به مراکز مشاوره خبر داد و تاکید کرد: رشد مراجعهکنندگان از 200 هزار و 100 نفر در سال 86 به 255 هزار و 520 نفر در سال 87 رسید که این آمار رشد 27 درصدی را نشان میدهد.
استانهای مازندران و هرمزگان با 100 درصد پوشش و دسترسی به صدای مشاور در صدر جدول آماری قرار دارند و استان کرمان به علت وسعت زیاد و پراکندگی روستاهای آن با کمتر از 50 درصد در رده آخر قرار دارد.
رفیعی با اشاره به اینکه واگذاری مراکز به بخش خصوصی با هدف دسترسی بهتر و بیشتر مردم به خدمات مشاورهای صورت گرفته است، گفت: حسن واگذاری خدمات مشاورهای به مراکز غیردولتی این بود که خدمات در شهرستانهای دور هم در اختیار و دسترس مراجعهکنندگان قرار گرفت در حالیکه مراکز دولتی این توان را نداشتند.
به گفته مدیرکل دفتر مشاوره سازمان بهزیستی آمارهای چند ماهه اول سال جاری مراجعه کنندگان به زودی اعلام می شود و با توجه به افزایش تعداد مراکز مشاوره و یارانه ای که در اختیار مددجویان و افراد بی بضاعت قرار می گیرد به طور حتم تعداد مراجعه کنندگان در سال 88 افزایش خواهد داشت.
نظر شما