ابراهیم وحیدزاده به خبرنگار مهر گفت: در هردوره انتخابات با روی کار آمدن دولت جدید به خاطر اعمال تغییرات مدیریتی در سازمانهای مختلف، با نوعی رکود در برخی مشاغل رو به رو میشویم، سینما را می توان جزو این گروه از مشاغل دانست. تاثیر سیاستگذاریهای فرهنگی هر دولت نمود بارز بر سینما دارد و طبیعی است که سینماگران تا روی کار آمدن دولت جدید صبر کنند.
کارگردان فیلم سینمایی "معادله" ادامه داد: بعضی فیلمسازان بعد از برگزاری انتخابات بر اساس فضایی که بر جامعه و سازمانهای فرهنگی حاکم میشود، برای شروع تولید فیلم تازه تا اعمال تغیرات جدید مدیریتی در سازمانهای فرهنگی، صبر پیشه کرده ودست نگه داشتهاند، در ماههای اخیر فیلمسازان صبر کردهاند تا نتیجه تغییرات را ببینند.
وحیدزاده در خصوص تغییرات مدیریتی درسازمانهای فرهنگی گفت: آنچه موجب نگرانی و تردید فیلمسازان در شروع تولید آثار سینمایی می شود، تفاوت در دیدگاههای مدیریتی و تغییر در آییننامههای سازمانها با انتصاب مدیران جدید است .
کارگردان فیلم سینمایی "تحفهها" افزود: اگر آییننامهها در زمان تحولات مدیریتی از گزند تغییر دور بمانند و مسائل فرهنگی با نگاه سیاسی همراه نباشد، ساخت فیلم در ایران دچار چنین مشکلاتی نخواهد شد و فیلمسازان با آرامش خیال و بدون توجه به تغییرات اعمال شده در مدیریت ارگانها به کار ادامه میدهند.
این کارگردان درباره تاثیر کاهش تولید آثار سینمایی بر جشنواره فجر گفت: فیلمسازان هنوز تولید آثار خود را برای جشنواره فجر آغاز نکردهاند. با توجه به آنچه در سالهای اخیر مرسوم بوده تولید این آثار از مهرماه آغاز میشود. متاسفانه عجله در تولید در زمانی محدود روش معمول تولید فیلم برای جشنوارهها شده است.هر سال با نزدیک شدن به ماه مهر، مسئولان ناگهان به یاد جشنواره فجرافتاده و به تشویق و ترغیب فیلمسازان برای ساخت فیلم میپردازند.
وحیدزاده در پایان گفت: بهتر است برنامهریزی برای تولید آثارسینمایی که قرار است در جشنواره فجر شرکت کنند از ابتدای سال در دستور کار مدیران متولی امور فرهنگی وفیلمسازان قرار گیرد تا وجود آثاری با کیفیت و پر محتوا موجب پربار شدن جشنواره فجر شود.
نظر شما