قدیر نخودچی در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان این مطلب افزود : تیم کشتی نوجوانان کشورمان با برگزاری چند مرحله اردو و حضور در تورنمنت بین المللی آذربایجان برای حضور در رقابتهای نوجوانان آسیا در هند آماده شد.
وی گفت: تمرینات بسیار خوبی را در حکیمیه تهران پشت سر گذاشتیم و سعی شد کشتی گیران از نظر آمادگی بدنی در سطح بسیار خوبی قرار گیرند و با توجه به پتانسیل بسیار بالای کشتی گیران ایرانی من به موفقیت شاگردانم در رقابتهای قهرمانی آسیا امیدوارم.
نخودچی تصریح کرد: کشورهایی نظیر قزاقستان، ازبکستان، قرقیزستان و کشورهای آسیای جنوب شرقی جزو حریفان جدی ما در این رقابتها محسوب می شوند اما هند رقیب اصلی ما محسوب می شود و ما کار سختی را برای باز پس گیری عنوان قهرمانی سالهای گذشته خود پیش رو داریم.
وی تاکید کرد: در مرحله پایانی فشار تمرینات کاسته شده تا کشتی گیران در شرایط مسابقه قرار گیرند، ضمن اینکه با درنظر گرفتن رژیم غذایی مناسب وزن کشتی گیران کنترل شد.
نخودچی اظهار داشت: هندی ها بدون اطلاع برخی کشورهای عضو برنامه مسابقات را تغییر دادند و در حالی که قرار بود تمام کشتی گیران کشورمان روز یکشنبه مسابقه دهند کشتی گیران اوزان 42 و46 کیلوگرم ما امروز به مصاف رقبای خود می روند و این برنامه ما را دچار اخلال کرد.
رقابتهای کشتی آزاد نوجوانان آسیا روزهای شنبه و یکشنبه 10 و11 مردادماه در شهر پونه هند برگزار می شود. تیم ایران سال گذشته در ازبکستان به مقام سوم آسیا دست یافت.
نظر شما