۱۰ مرداد ۱۳۸۸، ۱۱:۳۳

تیم فوتسال دانش آموزان کهگیلویه و بویراحمد قهرمان کشور شد

تیم فوتسال دانش آموزان کهگیلویه و بویراحمد قهرمان کشور شد

یاسوج - خبرگزاری مهر: رئیس گروه تربیت بدنی سازمان آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد گفت: دانش آموزان این استان در بیست و هفتمین دوره مسابقات ورزشی دانش آموزان کشور در مجموع رتبه شانزدهم کشور را کسب کردند و تیم فوتسال این استان نیز قهرمان این مسابقات شد.

حمید زرافشان در گفتگو با خبرنگار مهر در یاسوج افزود: در این مسابقات که هفته گذشته با حضور نمایندگان استانهای سراسر کشور در زنجان برگزار شد، تیم 10 نفره فوتسال دانش آموزان پسر کهگیلویه و بویراحمد، قهرمان دانش آموزان ایران شد.

زرافشان اظهار داشت: در بازی نهایی این مسابقات تیم کهگیلویه و بویراحمد با نتیجه پنج بر سه بر خراسان رضوی غلبه کرد و صاحب این عنوان شد.

وی بیان کرد: همچنین در رشته تنیس روی میز حامد باشت باوی که عضو تیم ملی تنیس روی میز نیز هستند، مقام دوم کشور را کسب کرد.

زرافشان عنوان کرد: در رشته کاراته نیز احمدرضا موحدی مقام سوم و در رشته آمادگی جسمانی هانیه خلیلی مقام سوم کشور را کسب کردند.

وی بیان داشت: تا پایان شهریور 250 ورزشکار دانش آموز دیگر نیز در رشته های مختلف به مسابقات کشوری اعزام می شوند.

کد خبر 921566

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha