به گزارش خبرنگار مهر، رحمت عباس نژاد عصر شنبه در جلسه کارگروه زیربنایی و عمرانی مازندران در استانداری افزود: از 404 میلیارد تومان اعتبار مصوب برای اعطای تسهیلات از محل بنگاههای زودبازده جهت احداث هتل و مراکز پذیرایی در مازندران بانکها فقط توانستند در چهار سال نسبت به اختصاص 80 میلیارد تومان اقدام کنند.
وی خاطرنشان کرد: بانکها در این چهار سال همکاری موثر با سازمان گردشگری استان برای اعطای تسهیلات جهت ایجاد هتل و مراکز پذیرایی نداشتند.
رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری مازندران با اشاره به اینکه طی سالهای برنامه سوم توسعه 136 هزار شغل از محل احداث مراکز اقامتی و پذیرایی در مازندران ایجاد شده است، تصریح کرد: بر اساس اهداف برنامه چهارم باید این میزان به 170 هزار و 75 نفر می رسید که تنها 30 درصد این میزان در چهار سال دولت نهم تحقق یافت.
عباس نژاد با بیان اینکه در چهار سال گذشته پنج هزار و 700 ویلای استیجاری شناسایی شده است، یادآور شد: تاکنون هزار و 900 ویلای استیجاری در مازندران دارای پروانه بهره بردرای شدند.
وی با اعلام اینکه هم اکنون 132 طرح دریا در سواحل مازندران در حال اجراست، گفت: در چهار سال گذشته با نظارت های مستمر نسبت به تعلیق 35 دفتر خدمات مسافرتی و جهانگردی استان اقدام شده است.
رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری مازندران با بیان اینکه شناسایی 171 منطقه نمونه گردشگری در چهار سال گذشته انجام شده است، افزود: مطالعات امکان سنجی 122 منطقه، مطالعات جامع 49 منطقه، ایجاد زیرساخت عمرانی 91 نقطه و واگذاری 40 نقطه گردشگری به بخش خصوصی در چهار سال گذشته انجام شده است.
عباس نژاد با اشاره به اینکه طی سالهای گذشته 30 هزار و 973 میلیون ریال برای ایجاد زیرساخت های تفریحی، توریستی و گردشگری در مازندران اعتبار هزینه شده است، اظهار داشت: 27 پروژه باستان شناسی، چهار پروژه مردم شناسی، پنج پروژه زبان و گویش، دو پروژه صنایع دستی، پنج پروژه میراث طبیعی، سه پروژه موضوعات فرهنگی و 200 مورد شناسایی آثار تاریخی و فرهنگی استان در دولت نهم مورد پژوهش و کاوش قرار گرفته است.
وی با اشاره به برگزاری 171 نمایشگاه داخلی و خارجی صنایع دستی مازندران از صدور دو هزار و 695 مورد کارت شناسایی بازرگانی خبر داد و گفت: 80 شرکت تعاونی صنایع دستی در این مدت در استان ایجاد که برای چهار هزار و 191 نفر شغل ایجاد شده است.
عباس نژاد همچنین از تشکیل انجمن هنرمندان صنایع دستی در شرق و غرب استان خبر داد و گفت: یک مجتمع صنایع دستی در مازندران در این مدت ایجاد شد.
وی با بیان اینکه تاکنون 34 بافت تاریخی، 14 محوطه تاریخی، 620 ابنیه تاریخی، پنج همایش و سمینار مرتبط با میراث فرهنگی در استان شناسایی و برگزار شده است، خاطرنشان کرد: 181 مورد احیاء بناهای تاریخی، 19 مورد ساماندهی بناها و بافت های تاریخی، 22 مورد ایجاد مراکز تاریخی و 10 مورد خرید بناهای تاریخی در چهار سال گذشته در استان صورت گرفت.
وی با اشاره به اینکه 65 مورد آثار منقول تاریخی و فرهنگی در استان ثبت شده است از ثبت 57 مورد آثار غیرمنقول تاریخی در استان خبر داد و گفت: مستند سازی 250 اثر تاریخی و فرهنگی در مازندران انجام شده است.
عباس نژاد با بیان اینکه هم اکنون 555 میلیارد تومان سرمایه گذاری در بخش گردشگری در مازندران در حال انجام است، افزود: با بهره برداری از واحدهای فوق اشتغال فراوانی در استان انجام خواهد شد.
سید عیسی هاشمی حیدری، معاون عمرانی استانداری مازندران نیز در سخنانی با اشاره به اینکه صنعت گردشگری کم هزینه ترین و سودآورترین صنعت جهان است، اظهار داشت: با برنامه ریزی های انجام شده برای فراهم سازی زیرساخت های گردشگری می توان آینده روشنی را برای گردشگری مازندران رقم زد.
وی همچنین با انتقاد از وضعیت سرویس های بهداشتی استان خاطرنشان کرد: سازمان های متولی نظافت و زیباسازی پارک های طبیعی استان باید نسبت به این مهم اقدام کنند.
معاون عمرانی استانداری مازندران همچنین با اشاره به اینکه در 30 سال گذشته صنایع مادر در استان به واسطه محدودیت های استقرار صنایع تعطیل شده بود، افزود: با رفع موانع زیست محیطی و ایجاد راه حل هایی برای توسعه صنعتی توامان با رعایت محیط زیست می توان شاهد افق های توسعه صنعتی در مازندران بود.
نظر شما