۱۱ مرداد ۱۳۸۸، ۱۰:۱۵

پرونده اختصاصی مهر /

تنها 10 دانشگاه علوم پزشکی بدون شرایط به کنکوریها خوابگاه می دهند!

تنها 10 دانشگاه علوم پزشکی بدون شرایط به کنکوریها خوابگاه می دهند!

خبرگزاری مهر - گروه حوزه و دانشگاه: 32 دانشگاه از 42 دانشگاه علوم پزشکی در آستانه انتخاب رشته کنکور سراسری اعلام کرده اند نسبت به اسکان دانشجو در خوابگاههای دانشجویی محدودیت دارند و تعهدی را برای این منظور عهده دار نشده اند.

ه گزارش خبرنگار مهر، بر اساس آنچه درباره ظرفیت خوابگاهی به سازمان سنجش آموزش کشور اعلام شده است از میان 42 دانشگاه علوم پزشکی کشور که به وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی وابسته هستند و پذیرش دانشجو در رشته های علوم پزشکی به این دانشگاهها مربوط می شود 32 دانشگاه اعلام کرده اند که برای پذیرفتن دانشجویان جدیدالورود در خوابگاههای دانشجویی تعهدی نمی دهند و یا به دلیل کمبود امکانات خوابگاهی بر اساس شرایط و ضوابط دانشجویان پذیرفته شده را در خوابگاه اسکان می دهند.

دانشگاههای علوم پزشکی که تعهدی برای اسکان دانشجویان جدید الورود در خوابگاهها ندارند

دانشگاه علوم پزشکی لرستان- خرم آباد، دانشگاه علوم پزشکی گیلان، دانشگاه علوم پزشکی کرمان، دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه، دانشگاه علوم پزشکی قزوین، دانشگاه علوم پزشکی فسا، دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، واحدهای آموزشی ساوه و خمین دانشگاه دانشگاه علوم پزشکی اراک، دانشگاه علوم پزشکی زاهدان، واحد آموزشی کرج دانشگاه علوم پزشکی ایران و دانشگاه علوم پزشکی ایلام به دلیل کمبود فضای خوابگاهی هیچگونه تعهدی در مورد خوابگاه و یا اسکان پذیرفته شدگان جدید در خوابگاه ندارند.

دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور- اهواز، دانشگاه علوم پزشکی بابل، دانشگاه علوم پزشکی اردبیل، دانشگاه علوم پزشکی ارومیه، دانشگاه علوم پزشکی بوشهر، دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی - بجنورد، دانشگاه علوم پزشکی یاسوج و دانشگاه علوم پزشکی یزد این دانشگاه نیز اعلام کرده اند که هیچگونه تعهدی در قبال واگذاری خوابگاه به دانشجویان دختر و پسر جدید الورود ندارند.

شرایط و ضوابط ارائه خوابگاه در دانشگاههای علوم پزشکی

به گزارش مهر، واحد خوی دانشگاه ارومیه علیرغم اینکه به فاصله 140 کیلومتری از مرکز استان واقع شده و جزو واحدهای اقماری دانشگاه علوم پزشکی ارومیه است فاقد هر گونه امکانات رفاهی و خوابگاهی است.

دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله (عج)- تهران هیچگونه تعهدی برای تامین خوابگاه متاهلین ندارد.

در دانشگاه علوم پزشکی بیرجند با توجه به محدودیت فضاهای خوابگاهی، واگذاری خوابگاه بر اساس اولویت بندی و در حدود امکانات دانشگاه خواهد بود.

دانشگاه علوم پزشکی تبریز به دانشجویان شبانه و بورسیه ( مجرد و متاهل) خوابگاه ارائه نمی دهد.

دانشگاه علوم پزشکی تهران نیز تعهدی در مورد تامین خوابگاه نخواهد داشت اما در صورت فراهم شدن امکانات، تعداد محدودی خوابگاه بر اساس اولویت در اختیار دانشجویان قرار خواهد داد. این دانشگاه خوابگاه جهت ارائه به دانشجویان دوره نوبت دوم (شبانه) ندارد.

دانشگاه علوم پزشکی زنجان صرفا برای دانشجویان دختر پذیرفته شده امکان اختصاص خوابگاه را دارد.

در دانشگاه علوم پزشکی سمنان اختصاص خوابگاه به دانشجویان بعد از یک سال اول تحصیل طبق شرایط کسب شده است.

دانشگاه علوم پزشکی شاهرود نیز بر اساس اولویت واگذاری خوابگاه صورت می گیرد.

دانشگاه علوم پزشکی قم فقط به 40 درصد دانشجویان غیر بومی تسهیلات خوابگاهی واگذار می کند.

دانشگاه علوم پزشکی کاشان در حد امکان جهت اسکان دانشجویان در خوابگاه دانشجویی اقدام خواهد کرد، لکن هیچ گونه تعهدی در قبال اسکان همه دانشجویان نخواهد داشت.

دانشگاه علوم پزشکی گلستان- گرگان جهت تامین خوابگاه در حد مقدورات برای دانشجویان تلاش خواهد کرد.

دانشگاه علوم پزشکی مازندران- ساری فقط به تعداد محدودی از دانشجویان و بر اساس امتیاز بندی خوابگاه دانشجویی در حد امکانات موجود در اختیار خواهد گذاشت.

دانشگاه علوم پزشکی همدان با توجه به محدودیتهای موجود این دانشگاه در حد امکان نسبت به واگذاری خوابگاه به دانشجویان جدید اقدام خواهد کرد. برابر مقررات جاری به دانشجویان دوره نوبت دوم (شبانه) خوابگاه تعلق نخواهد گرفت.

کد خبر 922221

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha