دکتر سیدامیرمحسن ضیایی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: حداقل پذیرش از هر دو جنس در رشته های گروه علوم پزشکی 40 درصد تعیین شده است تا شکل رقابتی و شکل انتخاب طبیعی در آن رعایت شود.
وی اضافه کرد: دلیل این تناسب سازی در رشته های علوم پزشکی این است که به دلیل نیاز به هر دو جنس باید از هر دو جنسیت در عرصه های خدمات سلامت کشور وجود داشته باشد.
ضیایی اظهار داشت: از سوی دیگر با توجه به تعداد بیشتر داوطلبان زن در گروه علوم تجربی تعداد زنان پذیرفته شده در رشته های این گروه آزمایشی نیز طبعاً افزایش می یابد.
وی خاطرنشان کرد: این تناسب سازی تنها در دوره های روزانه دولتی انجام می شود و از سوی دیگر انتخاب داوطلبان را محدود نمی کند. ضمن اینکه به گونه ای طراحی شده است که عرصه خدمت سلامت کشور را ارتقا می بخشد.
به گزارش مهر، در گروه آزمایشی علوم تجربی کنکور 88 و بر اساس دفترچه انتخاب رشته منتشر شده، پذیرش در رشته های پزشکی، داروسازی، دندانپزشکی، دامپزشکی، پرستاری، اعضای مصنوعی، بینایی سنجی، مدیریت خدمات بهداشتی درمانی، شنوایی شناسی، علوم تغذیه، علوم صنایع غذایی، فیزیوتراپی، کاردرمانی، کتابداری در شاخه پزشکی، گفتاردرمانی، مددکاری اجتماعی، اتاق عمل، کاردانی بهداشت حرفه ای، کاردانی بهداشت محیط، کارشناسی تکنولوژی پرتوشناسی، علوم آزمایشگاهی، هوشبری پذیرش با در نظر گرفتن جنسیت و بر اساس تناسب سازی جنسیتی صورت می گیرد.
پذیرش داوطلبان کنکور 88 که انتخاب رشته آنها از 15 مرداد ماه آغاز می شود در هفت رشته گروه آزمایشی علوم ریاضی و فنی، 38 رشته گروه علوم تجربی و 13 رشته در علوم انسانی به صورت تناسب سازی جنسیتی صورت می گیرد.
نتایج اولیه کنکور سراسری 9 مرداد ماه اعلام شد که بر اساس آن بیش از 900 هزار داوطلب مجاز به انتخاب رشته شدند. انتخاب رشته کنکوریها از پنجشنبه هفته جاری آغاز می شود. نتایج نهایی نیز نیمه دوم شهریور ماه اعلام خواهد شد.
نظر شما