به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از انتشارات راتلج، این کتاب به بررسی عادات، سنتها و رویکردهای مسلمانان سنگاپور در زندگی روزمره آنها و همچنین نقش این مسلمانان در چارچوب مرزهای یک دولت سکولاریست پرداخته است که عموماً تحت سلطه فرهنگی نخبگان چینی هستند و عمدتاً بودائی و مسیحی محسوب میشوند.
سنگاپور رویکردی بهشدت نامتعارف نسبت به مسئله تنوع دینی و فرهنگی دارد و سیاستی را با عنوان مدیریت ادیان از جمله اسلام در پیش گرفته تا به جامعهای هماهنگ و روابطی هماهنگ میان گروههای قومی و دینی مختلف دست پیدا کند.
این رویکرد دربرگیرنده سیاستهای آشکار و تلویحی نسبت به مسلمانان و همچنین سیاستهای مثبتی چون ارتقای مسلمانان از راه استراتژهای آموزش و تعلیم و بهبود وضعیت آنها چون مدرن کردن مدارس در محتوا و جهتگیری است.
از دیگر مواردی که این کتاب به بررسی آن پرداخته این است که چگونه این نظام در عمل بازدهی دارد، میزان موفقیتها و شکستهای آن چگونه است و به طور خاص واکنش مسلمانان از اقشار مختلف به این سیاستها چگونه طبقهبندی میشود.
کتاب "مسلمانان در سنگاپور" همچنین به تأثیر تحولات بین المللی گسترده تر بر مسلمانان چون یازدهم سپتامبر، وحشت از تروریسم و بدنام کردن مسلمانان ، تحولات آسیای جنوب شرقی و تحولات مالزی و اندونزی پرداخته است.
آداب اسلامی در جامعه سکولار، مدیریت تقوا، تقوا در یک جامعه سکولار، تقوا در مدارس، تقوا و حسم، فاصله اجتماعی برخی از موضوعات این کتاب هستند.
نظر شما