۱۷ مرداد ۱۳۸۸، ۱۳:۵۴

احمد اسفندیاری:

مسابقات ملی امداد و نجات آمادگی امدادگران را تقویت می کند

مسابقات ملی امداد و نجات آمادگی امدادگران را تقویت می کند

رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر کشور گفت : برگزاری مسابقات ملی امداد و نجات کشور که هر ساله در کمپ این سازمان در لنگرود برگزار می شود جهت حفظ انسجام، ارزیابی میزان آمادگی و بالا بردن توان و ایجاد روحیه نشاط و تعاون میان امدادگران است.

به گزارش خبرنگار مهر احمد اسفندیاری در یک نشست خبری با خبرنگاران در حاشیه این مسابقات سراسری تاکید کرد : این مسابقات که با حضور 750 امدادگر از 30 استان کشور به صورت سالیانه برگزاری می شود در بالابردن انگیزه امدادگران و حفظ آمادگیآنها نقش فراوانی خواهد داشت.

وی با اشاره به نحوه مدیریت بحران و مراحل آن تصریح کرد : برای مدیریت هر بحرانی باید 4 مرحله شامل پیش بینی ، پیش گیری، آمادگی مقابله و بازسازی و نوتوانی را در نظر گرفت که این مسئله در قوانین کشور ما نیز موجود است.

 
توسعه آموزشهای امداد و نجات و بالابردن سطح آن تاثیر بسزایی بر کاهش میزان خسارات حوادث خواهد داشت و به همین دلیل می بایست بیش از هر مسئله دیگر بر این مهم تاکید شود
احمد اسفندیاری
اسفندیاری با تاکید بر اهمیت توسعه آموزشها برای مقابله و پیش گیری از حوادث گفت : توسعه آموزشهای امداد و نجات و بالابردن سطح آن تاثیر بسزایی بر کاهش میزان خسارات حوادث خواهد داشت و به همین دلیل می بایست بیش از هر مسئله دیگر بر این مهم تاکید شود.

رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر کشور تاکید کرد : در ارزیابیهای اولیه مشخص می شود که سازمان امداد و نجات به این اهداف اولیه خود در پیش بینی ها دست یافته است و در ادامه برای پیشرفت بیشتر بنا داریم مانورهای بزرگ استانی نیز برای پیشرفت بیش از پیش و افزایش آمادگی امدادگران انجام دهیم.

اسفندیاری در ادامه با تشریح انواع عملیاتهایی که امدادگران برای ارتقای کار خود انجام می دهند گفت : جستجو در سیلاب، نجات در ارتفاع و آوار و امداد جاده ای بخشی از این عملیاتها است که امدادگران ما با فراگرفتن آموزشهای آن تلاش می کنند کیفیت کار خود را بالا ببرند.

وی همچنین تصریح کرد : امسال سازمان امداد و نجات در 26 استان کشور واحد سگهای تجسس و در 12 استان نیز تکنولوژی " بیو رادار " را برای مقابله بهتر و کاراتر با حوادث احتمالی اضافه کرده است.

 
برای سازمان داشتن برنامه از اولویتهای اصلی محسوب می شود چرا که در غیر این صورت حتی اگر همه وسائل سخت افزاری امداد و نجات هم مهیا باشند کاری از پیش نخواهیم برد 

رئیس سازمان امداد و نجات
اسفندیاری با تاکید بر اینکه در پی حرفه ای کردن کار امداد هستیم اظهار داشت : این کار نه به معنای استخدام امدادگران بلکه به این معناست که امدادگران به صورت تخصصی به کار خود بپردازند وبه عنوان یک کار سطحی و پیش پا افتاده آن را محسوب نکنند و ما هم امیدوار هستیم سازمان امداد و نجات یک سازمان تخصصی شود.

رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر کشور گفت : برای سازمان داشتن برنامه از اولویتهای اصلی محسوب می شود چرا که در غیر این صورت حتی اگر همه وسائل سخت افزاری امداد و نجات هم مهیا باشند کاری از پیش نخواهیم برد، ولی با همه اینها ما تلاش می کنیم همه کارها را با برنامه ریزی پیش ببریم.

اسفندیاری با اعلام اینکه هم اکنون 32 نوع آموزش برای ارائه به امدادگران در دستور کار قرار دارد یادآوار شد : 5 هزار و 200 نفر در 380 پایگاه جادی، یک هزار و 300 نفر نجات غریق و نجات گر در 331 پست ساحلی و 45 پایگاه کوهستان از سوی این سازمان مشغول امداد رسانی به مردم کشور است.

کد خبر 925563

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha