به گزارش خبرگزاری مهر ، بخش نخست این کیفرخواست پیش از این منتشر شد ، ادامه آن را در پی می خوانید :
براساس نتایج حاصل از تحقیقات بعمل آمده و اعترافات متهمین ، عمده اقدامات بیگانگان؛ به ویژه آمریکا و انگلیس؛ جهت فعالیت علیه جمهوری اسلامی ایران در این عرصه مبتنی بر روشهای ذیل میباشد:
1- برگزاری دورههای آموزشی در خارج از کشور.
2- فعال شدن سایتهای اینترنتی و رسانهای با هدف اطلاع رسانی و ساماندهی افکار بر اساس اهداف و برنامههای موردنظر. (در همین راستا وزارت امورخارجه آمریکا با تاسیس دفتری به نام گروه فرارسی دیجیتال وارد چت رومها و وبلاگ ها شده و بصورت مستقیم با مردم ارتباط برقرار نموده و به نوعی تنظیم رابطه میان مردم ایران و دولت آمریکا را برعهده دارد. بنابراین محافل سیاسی آمریکا از طریق دیپلماسی اینترنتی به دنبال پیشبرد راهبرد ایجاد شکاف میان دولت و مردم ایران و ایجاد تاکتیکهای همسو با علایق جوانان ایرانی برآمدند.)
3- فعال شدن شبکههای ماهواره ای (به ویژه فارسی زبان).
4-انتخاب گروههایی از لایههای مختلف اجتماعی (گروههای حقوقی، پزشکی، هنرمندان، دانشجویان، اساتید، روحانیون و...)جهت عزیمت به آمریکا و شرکت در برنامههای بازدیدی و آموزشی.
5- برنامهریزی جهت تغییر افکار و تغییر رفتار با هدف تغییر در ساختار نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران .
6- بسترسازی جهت افزایش ناامیدی نسبت به آینده وبرنامههای اجرایی درکشور و تقویت گرایش و نگرش نسبت به آمریکا.
7- فعال شدن مؤسسات مطالعاتی و تحقیقاتی اروپایی جهت برقراری ارتباط با افراد موردنظر و ایجاد ارتباط با مراکز داخلی در قالب پروژه نهادسازی.
8- ارائه بورسیههای تحصیلی به افراد موردنظر و بازگشت آنها پس از تاثیرپذیری فکری.
9- فعال نمودن انگلیس در قالب شناسایی و جذب نخبگان، راهاندازی سازمان های غیردولتی و اعزام افراد موردنظر به داخل کشور.
10- برگزاری دورههای آموزشی خبرنگاری در هلند و انگلیس.
11- بهرهبرداری از کارمندان محلی جهت برقراری ارتباطات غیررسمی.
12- تبادل و همکاری اطلاعاتی با سایر سازمان های جاسوسی جهت بهرهبرداری از اطلاعات و امکانات آنها.
13- تحریک و هدایت مردم جهت گسترش دامنه اعتراضات
رویکردها و اقدامات اطلاعاتی بیگانگان در انتخابات دهمین دوره ریاست جمهوری:
1) بررسی و امکانسنجی فضای موجود در کشور بمنظور ایجاد خلل در روابط میان مردم و نخبگان با مقام معظم رهبری و ولایت فقیه ؛
2) تلاش جهت کاهش حمایت های مردمی از نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران (در داخل و خارج از کشور) و شکست وجهه جمهوری اسلامی ایران با هدف ممانعت از تبدیل شدن ایران به عنوان الگوی موفق در نزد سایرکشورهای جهان؛
3) بهرهبرداری از پتانسیل مردمی بمنظور نیل به اهداف مورد نظر مانند: ایجاد بیاعتمادی و دامن زدن به اعتراضات مردمی، تقویت جریانات قومیتی و اپوزوسیون داخلی، اجرای پروژه دمکراسیسازی در ایران با هدف تغییر در افکار، رفتار و نهایتاً تغییر ساختار نظام ؛
4) تلاش جهت تشدید شکاف میان مردم و حاکمیت، بهرهبرداری از اختلافات داخلی و ظرفیت های موجود در این زمینه به ویژه در حوزههای مربوط به احزاب، جریانات سیاسی و مسئولین، اختلافات قومی و مذهبی.
5) تشویق بخشی از ایرانیان مقیم خارج از کشور جهت فعالیت علیه جمهوری اسلامی ایران . و بهرهبرداری تبلیغاتی از اجتماعات و اعتراضات آنها.
6) سازماندهی، هدایت و پشتیبانیهای مادی، سیاسی و رسانهای از گروههای تروریستی و همگرایی بین اپوزیسیون داخل و خارج و اپوزیسیون داخل با گروههای ناراضی اجتماعی.
7) بسترسازی در راستای اجرای پروژه براندازی نرم وتشکیل دورههای آموزشی در کشورهای مختلف (ازجمله امارات و هلند) در قالب موضوعاتی چون حقوق بشر و مبارزه عاری از خشونت.
8) ایجاد و حمایت مادی و معنوی از NGO ها جهت جریانسازی در لایه های مختلف اجتماعی و بهرهگیری از پتانسیل و امکانات آنها در شرایط مقتضی.
9) فعال نمودن پروژه ایجاد بحرانهای داخلی (به ویژه در حوزههای اجتماعی) و پیگیری طرح فشار از بیرون، تغییر از درون؛
10) تمرکز بر عملیاتروانى، شایعهپراکنى، جریانسازى و تبلیغ ناکارآمدی نظام اسلامی از طریق سایتهای اینترنتی، شبکههای ماهوارهای فارسیزبان به ویژه صدای آمریکا و بیبیسی فارسی و سایر شبکههای خبری ضدانقلاب فراری، سلطنتطلبان و منافقین و سایر وسایل ارتباطی؛
11) هدایت سازمانهای غیردولتی و جریانات مخالف نظام جهت نظارت به نیابت از آمریکا بر روند انتخابات.
12) تاکید بر بروز تقلب و عدم اطمینان به سلامت برگزاری انتخابات در ایران (حدوداً 10 روز قبل از روز رایگیری) و تلاش جهت القاء موضوع از طریق سایتهای مربوط به وزارت امور خارجه (مواردی چون: قطع ارسال پیامک، کاهش سرعت اینترنت، بروز اشکال در خصوص حضور ناظرین کاندیداها در حوزههای رایگیری و ... از نکات مندرج در این خصوص میباشند)؛ لازم به توضیح است که مسئول کمیته صیانت از آراء ستاد آقای موسوی، نیز یک هفته قبل از روز انتخابات (جمعه 15 خرداد 88) ضمن برشمردن موارد مذکور؛ وقوع آنها را دلیلی بر تقلب انتخاباتی بر شمرده بود.
13) تحریک و زمینهسازی برای حرکتهاى خشونتآمیز داخلی و نافرمانی مدنی و زمینهسازی برای وقوع آشوبهای خیابانی و ایجاد ناامنی و تخریب و اغتشاش؛
14) تلاش جهت اتهامسازی و جنگ روانی علیه جمهوری اسلامی ایران به ویژه درعرصه نقض حقوق بشر با هدف افزایش انزوای جمهوری اسلامی ایران در عرصه بینالملل.
برخی از اقدامات کشورهای غربی و سازمانهای جاسوسی مربوطه که متناسب با اهداف و رویکردهای فوق و از طریق سفارتخانهها و رسانههای وابسته؛ قبل از انتخابات به اجراء درآمده، عبارتند از؛
1) تلاش سفارت انگلیس برای نزدیک شدن به احزاب سیاسی در ایران که اولین تماس در آذر 1387 با یکی از چهرههای سرشناس برقرار و به ایشان اعلام گردید ؛ سفارت قصد دارد با برخی احزاب سیاسی ایران ارتباط برقرار کند و در همانجا اعلام شد بعد از شما به سراغ آن احزاب خواهیم رفت ( این تلاش با تدابیر اطلاعاتی در همان مرحله با شکست مواجه شد) .
2) در اواخر سال87 از سوی دولت انگلستان دستورالعملی شامل 18 بند در خصوص انتخابات در ایران صادر شد که ضمن تقسیم کار در خصوص انتخابات دهمین دوره ریاست جمهوری و نقش حوزه های مختلف نظام مورد توجه قرار گرفته است . و دستور العمل جمع آوری اخبارو اطلاعات صادرشد.
3) مسافرت متعدد دیپلماتهای انگلیسی به شهرهای مختلف ایران خصوصاً قم ،تماس با برخی ستادهای انتخاباتی کاندیداها در شهرستان ها ، حضور فعال دیپلمات های انگلیس در روز انتخابات در حوزههای مختلف و ... که مبین تلاشهای عملی مجموعه سفارت در راستای انتخابات میباشد.
4) بکارگیری گسترده کارمندان محلی از سوی سفارت انگلیس در امر جمعآوری اطلاعات از سطح شهر و فعالین سیاسی و شرایط اجتماعی . در این راستا استخدام و بکارگیری کارمندان محلی با تحصیلات عالی(دکتری)و بینش سیاسی بالا و گسیل آنها جهت ارتباطگیری با عناصر دارای دسترسی اطلاعاتی و دریافت تحلیل های اختصاصی ایشان همراه با اطلاعات با ارزش آنان در زمان انتخابات؛ بخشی از تلاش های سفارت بوده است .
5) فعالیت گسترده اطلاعاتی انگلیسی ها در جمعآوری اطلاعات از ناآرامیها اغتشاشات پس از انتخابات بگونه ای که تقریباً بطور دائم کارمندان محلی خود را به صحنه های درگیری گسیل مینمودند و به دنبال جمعآوری بودندضمن اینکه به کارمندان محلی دستور داده شده بود تا با احزاب سیاسی تماس گرفته و تحلیل ها و نقطه نظرات آنان را گردآوری و گزارش نمایند .
6) فعالیت نسبتاً متمرکز بی بی سی فارسی بر روند انتخابات در ایران در دوره قبل از انتخابات با خطوط القائی : شاداب نبودن انتخابات ، فرمایشی بودن انتخابات ، تمرکز تخریبی بر سیاست خارجی دولت تخریب وجهه دولت و ...
7) اعلام انتظار وقوع حوادث غیر منتظره و خونین از سوی دیپلماتهای انگلیسی؛
8) ارتباط شورای فرهنگی- آموزشی (BC) با بدنه جامعه به منظور بسترسازی ارتباطات از طریق اعطای بورس، برگزاری آزمونهای زبان، و ... . از این طریق انگلیس تلاش داشت تا با دور زدن دولت ایران، علاوه بر شناسایی و نشان افراد موردنظر، کمترین هزینه را در دسترسی به افراد مؤثر در شرایط بحرانی به دست آورد.
9) شناسایی عناصر مطلع از طریق برگزاری آزمون انگلیسی ILETS. در این روش سفارت انگلیس تلاش می کرد تا با شناسایی افراد مؤثر، زمینههای بهرهبرداری از آنها را در شرایط بحرانی فراهم سازد.
10) ایجاد بخش VIP (تشریفات) در بخش ویزا در راستای بهرهمندی از افراد دارای دسترسی در حوزههای مختلف کشور و نزدیکی به آنها به بهانه مصاحبه ویزا.
11) اقدام دیپلماتهای سفارت جهت ارتباط با نخبگان قومی و فرهنگی به منظور شناسایی و جلب آنها در جهت اهداف موردنظر.
12) حضور دیپلماتهای سفارت در مناطق مختلف کشور تحت پوشش دانشجویان زبان فارسی و ارتباطگیری با مردم منطقه.
13) ایجاد زمینههای جذب افرادسیاسی- فرهنگی در انگلیس در راستای منافع مورد نظر. (عطاءالله مهاجرانی)
14) ارتباط مؤسسات مطالعاتی- تحقیقاتی انگلیس با مراکز مطالعاتی- تحقیقاتی داخل کشور در راستای القاء و تاثیرگذاری. (چتهم هاوس، IISS)
15) فعال شدن انگلیس به عنوان بازوی اطلاعاتی آمریکا و اسراییل در راستای جبران عدم حضور آمریکا و اسراییل در ایران.
16) ارتباط گیری با برخی نخبگان، احزاب و شخصیتهای سیاسی به منظور جمعآوری اطلاعات و آمادهسازی آنها جهت همکاری با سرویس آن کشور.
17) تماس با اصحاب رسانه و مطبوعات به منظور تاثیرگذاری بر بدنه جامعه.
18) در اواخر فروردین یک دوره آموزشی در آلمان با حضور 5 تن از کانون وکلاء با موضوع حقوق شهروندی و جرائم سایبری برگزار گردید و افراد مذکور بعد از بازگشت به کشور با تشکیل کار گروههائی درصدد نظارت بر تخلفات انتخاباتی برآمدند.
19) برنامهریزی جهت اعزام گروهی از خبرنگاران به آمریکا جهت ارائه آموزشهای لازم در راستای نظارت بر روند انتخابات ریاست جمهوری به نیابت از آمریکا.
20) اظهارات برخی از مسئولین نمایندگیهای خارجی در ایران مبنی بر انتظار حوادثی غیر منتظره در ایران پس از انتخابات ریاست جمهوری.
21) انتشار اخبارکذب در خصوص سیستم شنود تلفن همراه در ایران و توانمندیهای آن ، در این مورد شرکت نوکیا زیمنس که تجهیزات شنود را به ایران فروخته است اقدام به ارائه اطلاعات کذب مربوط به قابلیتهای سیستم شنود ایران نمود .
رویکردها و اقدامات بیگانگان علیه جمهوری اسلامی ایران پس از انتخابات شکوهمند 22 خرداد عبارتند از:
1- تضعیف جایگاه ولایت فقیه
این موضوع جزءرویکردها و اهداف اولویتی بیگانگان علیه جمهوری اسلامی ایران محسوب شده و عدم توجه برخی از جریانات سیاسی به فرمایشات و رهنمودهای مقام معظم رهبری(به ویژه پس از خطبه های تاریخی نماز جمعه مورخه 29 خرداد 88 ) مستمسک و بستر مناسبی جهت دامن زدن به مساله مذکور از سوی بیگانگان را فراهم نموده است. در همین راستا تلاش مذبوحانه مبتنی بر القاء شکاف میان نظرات مقام معظم رهبری با نظرات حضرت امام (ره) به صورت گسترده از سوی دستگاه تبلیغی دشمنان صورت می گیرد .
2- ایجاد انشقاق در صفوف یکپارچه ملت و تضعیف حمایت مردمی از اصول و آرمانهای انقلاب اسلامی ؛
3- گسترش فضای اختلاف میان جریانات، احزاب و شخصیتهای سیاسی؛
4- به چالش کشاندن مشروعیت نظام جمهوری اسلامی ایران وطرح ادعاهای درزمینه عدم برخورداری نظام و مسئولین از حمایت مردمی؛
5- تلاش جهت اثبات ناکارآمدی نظام در ایجاد دموکراسی، برگزاری انتخابات سالم، مقابله با بحرانهای اخیر و رعایت حقوق بشر؛
6- تاکید بر ضرورت حضور بیگانگان و ناظرین انتخاباتی در جمهوری اسلامی ایران جهت تضمین سلامت برگزاری انتخابات (این موضوع طی سالهای اخیر در دستور کار جدی کشورهایی چون آمریکا و انگلیس و گروهکهای وابسته؛ مانند نهضت آزادی قرار گرفته است .)
برخی از اظهارات مداخله جویانه مقامات سیاسی و اطلاعاتی آمریکا پس از انتخابات عبارتند از:
1- معرفی اراذل اوباش و دارای مشکلات اقتصادی و اجتماعی به عنوان پتانسیلهای مطلوب در راستای ایجاد بحرانهای داخلی از سوی رئیس سابق سازمان سیا
2- تاکید بر ضرورت ابطال انتخابات به بهانه «ضرورت توجه به خواستههای معترضین و رعایت اصول و ضوابط دموکراسی در انتخابات»؛
3- خط دهی برای الگوبرداری از نقش جوانان در جریان پیروزی انقلاب اسلامی در سال 57 و بازسازی شرایط جهت بهرهبرداری از پتانسیل مذکور در راستای مقابله با نظام؛
4- اعزام و فعال نمودن عوامل خود تحت عناوین خبرنگاران افتخاری و آزاد پس از بازگشت خبرنگاران خارجی؛
5- آموزش نافرمانی های مدنی از طریق سایتهای اینترنتی(مانند سایت گذار؛ وابسته به مؤسسه خانه آزادی و سازمان سیا)؛
6- حمایت برخی مقامات آمریکایی و اروپایی از اغتشاشات خیابانی
7- صدور قطعنامه از سوی کنگره آمریکا در حمایت از آشوبگران و محکومیت نظام
8- فعال نمودن شبکههای رسانهای و اینترنتی و ایجاد محیط سایبر و مجازی جهت القاء اخبار موردنظر، تحریک مردم به حضور در تجمعات غیر قانونی و اغتشاشات ، انتشار اخبار مجعول و غیرواقعی در مورد آمار کشته شدگان.
9- اصرار بر معرفی آشوبگران به عنوان مردم معترض و قرار دادن آنها در مقابل نظام.
10- ارتباط یکی از عناصر فعال ستاد88 (متهم؛ آقای رضا رفیعی ) با دفتر ویژه امور ایرانیان در دبی و خانم جیلیان برنز به عنوان افسر اطلاعاتی آمریکا؛ارسال اخبار و گزارشات مربوط به اغتشاشات از طریق سایتهای اینترنتی و همکاری با سرویس اطلاعاتی یکی از کشورهای عربی منطقه. نامبرده ضمن برقراری ارتباط با مؤسسات رسانهای آمریکایی؛مبادرت به اخذ تحلیل های متناسب با رویکرد بیگانگان و مغایر با اصول انقلاب از برخی مسئولین سابق کشور نموده و اطلاعاتی در خصوص تاثیرات تحریم ها از مسائل مربوط به جریانات انتخاباتی را در اختیارخانم نازی بیگلری از صدای آمریکا (VOA) قرار داده است .
11- پس از محدودیت دسترسی به شبکههای ماهواره ای؛ جریان اطلاعات به سمت اینترنت سوق داده شد و به منظور تسهیل استفاده از مطالب اینترنتی، نرم افزار پیشرفته ترجمه انگلیسی به فارسی و بالعکس را برای استفاده عمومی در اختیار کاربران ایرانی قرار دادند به گونه ای که با استفاده از این نرمافزار کاربران میتوانند مطالب سایتهای انگلیس را به فارسی برگردانده و مطالعه کنند . این اقدام به منظور دسترسی کاربران ایرانی به حداکثر اطلاعات به زبان انگلیسی ( خصوصاً سایت BBC ) مرتبط با بحران تمهید شده هر چند که دارای کاستیهای جدی میباشد .
12- ارائه پیشرفتهترین امکانات نرمافزاری به گونهای که امکان دیدن فیلم از طریق یک رایانه با خطوط تلفنی و مودم و اینترنت با سرعت پایین را فراهم کردند تا مرتبطین خود با حداقل امکانات از فیلمهای مورد نظر در خصوص اغتشاشات استفاده کنند .
13- هک سایتهای متعلق به هر دو جریان موجود در کشور و همچنین سایتهای مربوط به مسؤلین نظام ، سایتهای متعلق به برخی کاندیداها و ... توسط بیگانگان جهت تشدید جو بدبینی داخلی. در این مورد در برخی موارد از طریق مجاری داخلی ( شرکت شاتل و ... ) اقدام به هک نموده تا نشانهای از عوامل خارجی به چشم نخورد و کاملاً به نزاع داخلی تبدیل شود .
14- فعال نمودن شرکت آمریکایی فیس بوک در راستای تسهیل ارتباطات میان کاربران ایرانی و سایر کشورها در خصوص ایران. این شرکت با استناد به این که بسیاری از مردم جهان از فیس بوک برای مبادله اطلاعات درباره سرنوشت انتخابات ایران استفاده میکنند، نسخه آزمایشی زبان فارسی خود را ارائه کرده تا فارسیزبانان از آن به زبان مادری خود استفاده کنند .
15- در دوره اغتشاشات ؛ برخی سایتهای وابسته بیگانه شماره تلفن ها ، نام های کاربری و واژه های رمز را به صورت مجانی در اختیار کاربران قرار دادند تا در صورت قطع کامل خدمات اینترنتی در ایران ، مرتبطین و افراد ، از طریق این تلفن ها بتوانند از اینترنت دایلآپ استفاده کنند
16- در راستای افزایش آموزش دادن اطلاعات مربوط به مبارزات خشونت آمیز و مبارزات مسالمت آمیز ، حجم عظیمی از این آموزش ها در ایام اغتشاشات ،بر روی اینترنت به زبان فارسی منتشر نمودند. در این راستا دو دسته مطالب قابل دستیابی است:
الف) مطالب مربوط به آموزش روش های اعتراض خشونت بار مانند : ساخت بمب دارای کنترل از راه دور و بمب های ساعتی ، روش مبارزه با نیروهای ضد شورش ، روش های مضروب ساختن پلیس ، ساخت اسپری های گاز اشک آور در خانه ، جمع آوری و انتشار مشخصات کامل افراد بسیجی
ب) مطالب مربوط به آموزش روش های اعتراض مسالمت آمیز مانند : تلاش برای تهیه سی دی و یا بلوتوث صحنه های مورد نظرپاشیدن رنگ سبز بر روی عکس ها و تبلیغات حکومتی ، روشن نمودن چراغ اتومبیل ها در ساعات اولیه غروب به نشانه اعتراض ، توصیه به تداوم شعار دهی بر پشت بامها .
17- حضور یک وکیل آلمانی مرتبط با کانون وکلاء در داخل کشور و استقرار در یکی از هتلهای واقع در کانون اغتشاشات .
18- حضور مستقیم برخی دیپلماتها در تجمعات غیر قانونی خیابانی (از قبیل برخی سفرای کشورهای اروپایی و انگلیسی ) و جمعآوری اطلاعات توسط برخی از مرتبطین سفرا با حضور در تجمعات غیر قانونی و نیز حضور معاون سفیر فرانسه در مراکز رایگیری با ظاهری مبدل که مستندات آن در پرونده موجود است؛
19- مساعدت و حمایت مالی آشوبگران و گروهکهای ضد انقلاب از سوی برخی کشور های اروپائی از جمله انگلیسی و اعطاء ویزا و پناهندگی به عناصر اغتشاشگر؛
20- بهرهبرداری از کارمندان محلی توسط برخی سفارتخانه های اروپایی جهت جمعآوری اطلاعات و القاء اخبار موردنظر؛
21- فعال بودن دونفر از کارمندان محلی آلمان در جهت تلاش برای جمعآوری امضاء به منظور مسافرت دبیر کل سازمان ملل متحد به کشور
22- تلاش جهت راهاندازی اعتصاب در کشور.
23- ارائه آموزش تخصصی جمعآوری اخبار به کارمندان محلی در آلمان.
24- جمعآوری اطلاعات بطور شبکهای توسط متهمه خانم کلیوتید ریس (تبعه فرانسه) از اغتشاشات و نیز القاء ضرورت اعتصاب در نزد مخاطبین برحسب اعترافات نامبرده در مورخ 10 تیر 88 .
25- حمایت از تجمعات اعتراضآمیز در خارج از کشور توسط برخی کشورهای اروپائی
26- تهدید به فراخوانی سفراء اروپائی جهت اعمال فشار بر کشور و افکار عمومی
27- تهدید به افزایش تحریم علیه جمهوری اسلامی.
28- ایجاد محدودیت صدور ویزاء برای دولتمردان جمهوری اسلامی ایران .
29- در زمان اغتشاشات سرویسهای اطلاعاتی رژیم صهیونیستی منابع خود را فراخوانده و اعلام نمودهاند قصد دارند با آنها درخصوص انتخابات گفتگو نمایند . علاوه بر این موارد در هنگام اغتشاشات دو نفر از وابستگان به سرویس اطلاعاتی اسرائیل در صحنه های درگیری دخالت داشته و در آتش زدن اتوبوسها مشارکت نموده اند . دو نفر متنفذ نیز در تمامی شب های اغتشاش تا آخرین ساعات شب در صحنه اغتشاشات حضور یافته و به جمعآوری اطلاعات پرداختهاند .
30- اقدامات سیاسی بیگانگان به ویژه انگلیس ،آمریکا و برخی از کشورهای اروپایی کاملاً در راستای تشدید، برجستهسازی و ایجاد امید برای ادامه اغتشاشات و اعتراضها و سرعت بخشی به آن بوده است. در این راستا به لحاظ دیپلماتیک اقدامات نامتعارف قابل توجهی صورت پذیرفته که اصلیترین محورهای آن به قرار زیر است :
- اعلام مواضع و صدور بیانیه مداخلهجویانه از سوی آمریکا، انگلیس و رژیم صهیونیستی در خصوص شرایط و وضعیت پس از انتخابات ایران. در این اظهارات به موضوعاتی مانند : ابراز نگرانی از وقوع بیقانونی در انتخابات و فشار حکومت به اغتشاشگران، اظهار همدردی با حاضران در اغتشاشات، محکومیت موج بازداشتها و سرکوب اغتشاشگران، ضرورت بازشماری آراء و اعلام آمادگی برای یاریرسانی به تظاهرکنندگان در نمایندگیهای خود اشاره شده است.
- ارائه مجوز راه پیمائی و کمک به گروههای تظاهرکننده علیه جمهوری اسلامی ایران در مقابل نمایندگیهای ایران در کشورهای مختلف جهان.
- حمایت علنی از اغتشاشگران با اعلام باز بودن درب سفارتخانههای برخی کشورهای اروپائی بر روی عوامل اغتشاشگر
- صدور بیانیه و سازماندهی تظاهرات از سوی برخی احزاب سیاسی اروپائی و تلاش برای یکپارچه کردن اعتراضات سیاسی در میان کشورهای اروپائی علیه جمهوری اسلامی ایران
ادامه دارد...
نظر شما