فریده نیسیان در گفتگو با خبرنگار مهر ضمن اعلام این خبر افزود: این مربی هلندی یکی از با سابقه ترین مربیان اروپایی دوچرخه سواری است که بعد از نزدیک به دو سال و نیم هماهنگی و رایزنی با مربیان مختلف مد نظر قرار گرفت و به ایران آمد.
وی افزود: مجمع فدراسیون برگزار شده و قطعا بزودی تکلیف حضور این مربی در ایران مشخص خواهد شد. درحال حاضر استعلام نهایی مدارک وی درحال بررسی است و حضور این مربی در ایران قطعی به نظر می رسد.
نایب رئیس فدراسیون دوچرخه سواری خاطرنشان کرد: هرچند همسر این مربی هلندی خود نیز از مدرسان دوچرخه سواری است و می تواند ما را در تاسیس مدارس تخصصی این رشته کمک کند اما فدراسیون ایران هیچ شرطی را برای بستن قرارداد با این مربی قرار نداده است.
وی تصریح کرد: ما منتظر ارائه برنامه های این مربی و تعیین مبلغ قرارداد هستیم که در صورت توافق نهایی "دوبروین" برای یک سال هدایت تیم ملی دوچرخه سواری بانوان ایران را برعهده می گیرد.
نیسیان با یادآوری این مسئله که ما بدلیل عدم نتیجه گیری در مسابقات قهرمانی آسیا عازم اندونزی نشدیم، گفت: اگر قرار باشد این مربی خارجی به ایران بیاید باید سطح دوچرخه سواری بانوان را بالا ببرد.
وی با بیان اینکه هدف ما از حضور مربی خارجی این است که در رقابتهای برون مرزی زنگ تفریح تیم های دیگر نباشیم، تاکید کرد: قطعا در صورتی عملکرد این مربی مورد رضایت ما قرار می گیرد که بتواند تیم ملی ایران را رشد دهد به طوریکه دیگر رکابزنان در رتبه آخر قرار نگیرند.
وی ادامه داد: قطعا برنامه هایی چون استعدادیابی، تربیت مدرس و مربی را در قرارداد این مربی هلندی می گنجانیم.
نظر شما