حجت الاسلام علی بنایی در گفتگو با خبرنگار مهر در قم با اشاره به مدیریت خوب لاریجانی در فراکسیون اصولگرایان مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: با مدیریت مطلوب وی در این فراکسیون همگرایی بین همه اصولگرایان مجلس ایجاد شد.
نماینده مردم قم در مجلس یادآور شد: فراکسیون اکثریت مجلس در دوره هشتم بر مبنای اتفاق و اجماع عموم اصولگرایان که به صورت استانی انجام شد، شکل گرفت.
وی بیان کرد: با تشکیل فراکسیون اصولگرایان مجلس به این نحو حزب گرایی و پدر خواندگی از بین رفت اما عده ای از نمایندگان که این ساز و کار منطقی را بر نمی تابند با این موضوع مخالف هستند.
نماینده مردم قم در مجلس ضمن انتقاد از مواضع متضاد برخی نمایندگان مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: این دوستان توجه ندارند که نمایندگان عضو فراکسیون اصولگرایان سخنان و مواضع آنان را در زمان تشکیل فراکسیون شنیده و مواضع متغیر و متضادشان را از نزدیک مشاهده کرده اند.
بنایی تاکید کرد: اعتماد عمومی نمایندگان مجلس به مدیریت لاریجانی در فراکسیون اصولگرایان قابل تجلیل است.
وی مقایسه عملکرد فراکسیون اصولگرایان مجلس در دو دوره هفتم و هشتم نادرست دانست و گفت: مقایسه عملکرد فراکسیون اصولگرایان قیاس مع الفارق است زیرا در دوره هفتم تصمیمات و مصوبات فراکسیون توسط دو یا سه نماینده لابی شده و به صورت مصوبه در می آمد در حالی که در دوره هشتم مجلس شورای اسلامی با سازو کار منطقی و استانی مورد قبول و اجماع همگان این تصمیمات در یک جمع 45 نفره که تقریبا یک پنجم نمایندگان اکثریت را تشکیل دهند، انجام می شد.
وی بیان کرد: به دلیل اینکه نمایندگان مجلس خود را دخیل در تصمیم سازی ها میدانند ریاست لاریجانی را بر فراکسیون مجلس شورای اسلامی پذیرفتهاند.
قم - خبرگزاری مهر: نماینده مردم قم در مجلس، مدیریت علی لاریجانی در فراکسیون اصولگرایان مجلس را باعث همگرایی تمامی اصولگرایان مجلس دانست.
کد خبر 926424
نظر شما