۱۸ مرداد ۱۳۸۸، ۱۴:۲۶

رهبر خبر داد:

احمدی نژاد پیشنهاد تشکیل کمیته مشترک بررسی وزیران را پذیرفت

احمدی نژاد پیشنهاد تشکیل کمیته مشترک بررسی وزیران را پذیرفت

رئیس مجمع نمایندگان روحانی مجلس شورای اسلامی، از دیدار تعدادی از نمایندگان عضو این مجمع با احمدی نژاد و پیشنهاد تشکیل کمیته مشترک دولت و مجلس برای بررسی وزیران به وی خبر داد و گفت که رئیس جمهور آن را پذیرفت.

به گزارش خبرنگار پارلمانی مهر، حجت الاسلام محمدتقی رهبر در حاشیه‌ جلسه‌ علنی  روز یکشنبه مجلس در جمع خبرنگاران،  گفت: در این جلسه که روز پنجشنبه برگزار شد، به آقای رئیس جمهور پیشنهاد کردیم کمیته‌ای از دولت و مجلس انتخاب شوند تا درباره‌  تشکیل کابینه با یکدیگر بحث و بررسی کنند که آقای رئیس جمهور نیز این قضیه را پذیرفت.

نماینده اصفهان ادامه داد: در همین جلسه تذکراتی نسبت به تعامل دولت و مراجع و تعامل دولت با مجلس و لزوم رایزنی درباره‌ انتخاب وزیران ارایه شد که رئیس جمهور نیز از هیچ کدام از این موارد رویگردان نبود و اعلام آمادگی کرد.

کد خبر 926562

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha