به گزارش خبرگزاری مهر، سردار سرتیپ پاسدار سید مسعود جزایری طی سخنانی در جمع تعدادی از مسئولان فرهنگی و عملیات روانی نیروهای مسلح، گفت: یکی از تفاوتهای کودتای نرم نسبت به کودتای سخت آن است که معمولا کودتای نظامی و شبهنظامی در یک زمان خاص و محدود و با استفاده از نیروهای مسلح، اهداف خود را محقق میسازد؛ در حالی که "کودتاگران" و یا به اصطلاح غلط، "انقلابهای رنگین" معمولا با صبر و حوصله و طی زمان قابل توجه به دنبال دستیابی به خواستههایشان هستند.
وی ادامه داد: بر این اساس، آنچه رهبر معظم انقلاب، توجه همگان را به آن جلب میفرمایند، نکته بسیار مهم و اساسی است که غفلت از آن چه بسا زیانهای زیادی برای انقلاب و نظام در آینده در پی داشته باشد.
معاون فرهنگی و تبلیغات دفاعی ستاد کل نیروهای مسلح افزود: تفاوت دیگر کودتای سخت با نرم آن است که در کودتای سخت با زدن سران کودتا، معمولا کودتا خنثی میشود؛ در حالی که مدیران اصلی کودتاهای رنگین با چند لایهکردن عناصر حاضر در صحنه، قادرند برای چند مرحله، کودتا را برنامهریزی و مدیریت کنند؛ لذا همه دستگاههای ذیربط و از جمله رسانهها و به ویژه نخبگان و خبرگان کشور و آحاد مختلف مردم باید در این زمینه مراقبتهای لازم را انجام دهند.
وی تاکید کرد: بدون تردید از همان فردای شکست طرح کودتای سبز در ایران، عناصر اصلی بیگانه و عناصر پشت پرده آن در داخل برای مرحله بعدی کودتا، برنامهریزی خود را شروع کردهاند و از آنجا که در این نوع اقدامات چند سناریو طراحی میشود، سناریوی بعدی کودتاگران هماکنون در دستور کار قرار دارد. در عین حال وجه مشترک سناریوی جدید با طرح قبلی، استفادهی اطلاعاتی، امنیتی و جاسوسی در قالب رسانهای است که به ویژه باید در مورد آن، دقتهای لازم مبذول شود.
سردار جزایری افزود: بر این اساس قطعا برای زمینهسازی لازم، عملیات روانی دشمن علیه اسلام، انقلاب اسلامی و جمهوری اسلامی ایران، با پیچیدگی و شدت بیشتر ادامه خواهد یافت و در آینده باید منتظر شیوههای جدید جنگ روانی با اهداف چندگانهی "جداسازی دولت-ملت" ایجاد شکنندگی در روحیه مدیران، رهبران و مردم، بدبینی افکار عمومی جهانیان نسبت به تحولات کشورمان، فریب جدی مسئولان و همینطور نخبگان جهانی در مورد اسلام و ایران و اختلافافکنی در سطوح مختلف و سایر موارد از این قبیل باشیم.
این مقام مسئول نیروهای مسلح کشورمان درباره تصویب قوانین و مقررات جدید برای پیشگیری از نفوذ دشمنان نیز گفت: چنانچه از یک طرف دستگاههای مربوطه از لحاظ ساختاری و وضع قوانین و مقررات و از طرف دیگر شهروندان مورد طمع دشمنان از لحاظ اطلاعاتی، اهتمام کافی نسبت به مقوله جاسوسیهای نوین نداشته باشند، دشمن به سهولت در سیستم ما نفوذ و مشابه آشوبهای پیرامون انتخابات دهم، عناصر وابسته به خود را فعال خواهد کرد و هزینههای نظام را بالا خواهد برد؛ در حالی که چنانچه تمهیدات مناسب صورت پذیرد دشمن قادر به نفوذ و جاسوسسازی نخواهد بود.
جزایری افزود: باید از تجارب حاصله در خنثیسازی کودتای نرم آمریکایی - انگلیسی اخیر کمال استفاده را کرد و از هماکنون با پیشبینی سناریوهای دشمن، اقدامات خنثیسازی آنها را به انجام رساند. بدیهی است این امر مهم و راهبردی بدون داشتن سامانهی مناسب نمیتواند به خوبی محقق شود و ضروری است در اسرع وقت، سامانه ویژه مقابله با کودتای نرم ایجاد شود.
وی کنترل بیشتر بعضی سفارتخانهها، وضع قوانین و مقررات متناسب با جاسوسیهای نوین و نرمافزارانه، برخورد تند با سران فتنه و ایجاد سیستمهای جدید نظارتی و کنترلی مناسب با هجوم و شبیخون فرهنگی، را از جمله عوامل بازدارنده کودتای رنگین برشمرد و افزود: در همین راستا به نظر میرسد هماکنون از یک طرف شهروندان ایرانی و از طرف دیگر عناصر خودفروخته و بالاخره طراحان اصلی منتظرند ببینند با عوامل فتنه بزرگ اخیر چگونه برخورد میشود و به ویژه با سران فتنه و عوامل اصلی کودتا آیا فارغ از برخی ملاحظات برخورد لازم صورت خواهد گرفت؛ مسلما نحوه برخورد با آنها در نوع نگاه و تلاش خودی و غیرخودی به اینگونه پدیدهها موثر خواهد بود.
سردار جزایری در پایان یادآور شد: بدیهی است پاسخگویی به خواسته مردم برای محاکمه سران اصلی اغتشاشات اخیر نقش بهسزایی در همراهی عمومی برای خنثیسازی توطئههای احتمالی آتی خواهد داشت.
نظر شما