به گزارش خبرنگار مهر، حسن قالیباف اصل امروز در نشستی با خبرنگاران با بیان اینکه از لحاظ عرضه های اولیه شاخصها مثبت بوده است، گفت: آمار 4 ماهه گذشته نشان می دهد که حدود 90 درصد عرضه ها از طریق بورس تهران انجام شده است که کارنامه مثبتی برای بورس تهران محسوب می شود.
مدیرعامل شرکت بورس و اوراق بهادار تهران با بیان اینکه شفافیت در بازار سرمایه نسبت به سایر بازارها بالا بوده است، افزود: هم اقتصاد و هم بازار سرمایه در حال توسعه است. در بحث فرهنگ سازی نیز جذب مردم به سمت بازار را مد نظر قرار دادیم و باید به بازار به صورت نسبی نگاه کرد.
وی نقش خبرنگاران در شفافیت اطلاعات بازار سرمایه را با اهمیت عنوان کرد و افزود: اطلاع رسانی در بازار سرمایه با سایر حوزه ها متفاوت است و به دلیل ارتباط مستقیم با پول و سرمایه گذاری از اهمیت ویژه ای برخوردار است و خبرنگاران با افزایش شفافیت مردم را در سرمایه گذاری مناسب یاری می کنند.
قالیباف اصل، شفافیت را پایه کارآیی بازار سرمایه دانست و خاطر نشان کرد: کارآیی بازار، تخصیص درست، سرمایه بیشتر و بهینه را در جامعه در پی دارد و در نهایت سبب رشد و توسعه اقتصادی کشور می شود.
مدیر عامل شرکت بورس اوراق بهادار تهران خدمت رسانه ها به بازار سرمایه را تخصیص سرمایه ذکر کرد و اظهار داشت: خدمتی که رسانه ها انجام می دهند تخصیص سرمایه است، یعنی از طریق شفافیت اطلاعاتی سرمایه ها را به جایگاه مناسب و درست هدایت می کنند.
وی اصل نقش اصحاب رسانه در فرهنگ سازی بورس را با اهمیت دانست و افزود: فرهنگ سازی، آشنایی مردم با بازار سرمایه و ارتقای فرهنگ سهامداری از برنامه های شرکت بورس است و رسانه ها با توجه ویژه و مخاطب سنجی می توانند در این زمینه کمک فراوانی به بورس تهران نموده و مردم بیشتری را به بازار سرمایه جذب کنند.
وی به پاسخگویی مدیران اشاره کرد و گفت: به واسطه فعالیتها و پیگیریهای اصحاب رسانه پاسخگویی مدیران افزایش یافته است، زیرا وقتی مدیر می داند باید جوابگو باشد، بهتر و شفاف تر عمل می کند.
سخنگوی بورس به عرضه های اولیه اشاره و تصریح کرد: رسانه ها در عرضه های اولیه سهام در بورس فعالانه عمل کرده واطلاع رسانی به نحو احسن صورت گرفته است.
وی گفت: انتظار ما از اصحاب رسانه این است که نقاط مثبت و ضعف منصفانه نقد و اخبار بازار سرمایه بدون هیچ گرایشی به فرد یا گروه خاص منتشر شود.
قالیباف اصل، شفافیت اطلاعات در بازار سرمایه را رو به رشد عنوان کرد و افزود: اگر شفافیت به طور نسبی در نظر گرفته شود، روند رو به رشدی را مشاهده می کنیم و به نظر می رسد بازار سرمایه شفاف بوده و عملکرد آن مناسب ارزیابی می شود.
نظر شما