۱۸ مرداد ۱۳۸۸، ۱۶:۰۹

در دیداری درتهران مطرح‌شد:

تاکید نمایندگان مجالس ایران و روسیه بر مصون ماندن روابط از آسیب طرف ثالث

تاکید نمایندگان مجالس ایران و روسیه بر مصون ماندن روابط از آسیب طرف ثالث

نماینده دومای روسیه در تهران تقویت و تحکیم روابط با ایران را برای کشورش حائز اهمیت خواند و خواستار گسترش همکاری بخش خصوصی دو کشور برای مصون نگاه داشتن روابط دوکشور از تاثیر گذاری دیگران شد .

به گزارش خبرگزاری مهر ، سلزنیف نماینده دومای روسیه پیش از ظهر یکشنبه با رئیس گروه دوستی پارلمانی ایران - روسیه در مجلس شورای اسلامی دیدار و گفتگو کرد.

مهدی سنایی در ابتدای این دیدار با بیان اینکه همکاری های فی مابین در حوزه های گوناگون برای دو کشور از اهمیت بالایی برخوردار است ، افزود: از همه بسترها و فرصت های موجود برای تقویت مناسبات دوستانه دو کشور باید بهره برد.

وی در ادامه راهبرد و رویکرد مشترک دو کشور در بسیاری از مسائل منطقه ای و بین المللی را زمینه مناسبی برای ارتقا و تعمیق روابط فی مابین دانست.

سنایی همچنین با ابراز خرسندی از روند رو به رشد همکاری های دو کشور در بخش های گوناگون افزود: روند تقویت و تحکیم مناسبات دوستانه دو کشور را باید از آسیب طرف های ثالث مصون نگاه داشت.

رئیس گروه دوستی پارلمانی ایرانی - روسیه در مجلس شورای اسلامی در بخش دیگری از سخنان خود همکاری های پارلمانی دو کشور را پشتوانه ارزشمندی برای روابط دوستانه فی مابین خواند و تاکید کرد: گروه دوستی پارلمانی ایران - روسیه در مجلس شورای اسلامی از روند توسعه و گسترش مناسبات فی مابین در همه عرصه ها حمایت می کند.

بر اساس این گزارش سلزنیف نماینده دومای روسیه نیز در این دیدار تقویت و تحکیم روابط با ایران را برای کشورش حائز اهمیت خواند و افزود: هنوز ظرفیت های فراوانی برای گسترش روابط دو کشور وجود دارد که باید در جهت منافع مشترک از آنها استفاده کرد.

وی تقویت همکاری های بخش های غیر دولتی و خصوصی در روند ارتقا و تعمیق روابط دوستانه فی مابین بسیار با اهمیت دانست و تصریح کرد: تقویت همکاری بخش های غیر دولتی و خصوصی در زمینه های گوناگون باعث مصون نگاه داشتن روابط دو کشور از تاثیرگذاری طرف های ثالث می شود.

 

کد خبر 926655

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha