به گزارش خبرنگار مهر، نصرالله پریچهره ظهر یکشنبه در مراسم تجلیل از خبرنگاران ورزشی مازندران در ساری اظهار داشت: در طول سال های فعالیت دولت نهم طرح ها و پروژهای ورزشی نیمه کاره ای به بهره برداری رسیده است.
وی خاطر نشان کرد: تعداد ورزشکاران سازمان یافته استان در سال 84 بیش از 112 هزار نفر بوده که این رقم در پایان سال 87 به 126 هزار نفر افزایش یافته است.
مدیر کل تربیت بدنی مازندران با اشاره به اینکه طی سالهای 57 تا 84 تعداد 135 واحد ورزشی در مازندران ایجاد شده است، تصریح کرد: به واسطه رشد فزآینده احداث سالن ها و اماکن ورزشی تعداد سالن های ورزشی استان به 252 سالن در پایان سال 87 رسیده است.
پریچهره با بیان اینکه 111 پروژه طی چهار سال گذشته در بخش ورزش استان به بهره برداری رسیده است، یادآور شد: تعداد 745 هیئت ورزشی استانی و شهرستانی مازندران توانستند در این مدت حائز کسب هزار و 740 مدال رنگارنگ در مسابقات استانی، ملی، بین المللی و جهانی شوند.
وی تعداد تیمهای ورزشی استان حاضر در لیگ برتر باشگاههای کشور را 116 تیم عنوان کرد و گفت: هم اکنون 660 ورزشکار استان در قالب تیم های ملی سازماندهی شده اند.
رئیس دستگاه ورزش مازندران با بیان اینکه 928 مورد اردوی ورزشی در استان انجام شده است، خاطر نشان کرد: مجوز واگذاری اماکن ورزشی به بخش خصوصی برای 248 فقره پرونده در چهار سال گذشته صادر شده است.
وی در ادامه از اختصاص 115 میلیارد ریال اعتبار برای ساخت 52 سالن ورزشی مصوب سفر دوم دولت به استان خبر داد و افزود: با اختصاص اعتبار 25 میلیارد ریالی سالن دو هزار نفر رامسر ساخته می شود.
پریچهره با اشاره به اختصاص 95 میلیارد ریال برای ساخت سالم ورزشی ساری و استخر قهرمانی در مرکز استان گفت: اعتبارات ویژه ای از سفر دوم دولت به استان برای توسعه سالن های ورزشی در روستاهای مازندران تخصیص یافته است.
وی در بخش دیگری از سخنانش با گرامیداشت یاد و خاطره خبرنگار شهید محمود صارمی از خبرنگاران و تلاشگران عرصه های مختلف رسانه قدردانی کرد و گفت: نقدهای خوب و خبرهای امیدوارکننده دل مردم را شاد می کند و مدیران را برای خدمت رسانی بیشتر ترغیب می کند.
مدیرکل تربیت بدنی مازندران با بیان اینکه این اداره کل با هدفمند کردن فعالیتهای خود و برنامه ریزیهایی که در زمینه های مختلف ورزشی داشته قصد دارد در راستای توسعه ورزش همگانی و قهرمانی و استعدادیابی گام بردارد در عین حال خواستار تقویت اخلاق در ورزش شد و گفت: سعی داریم که توسعه روزافزونی را در توسعه سرانه فضای ورزش استان با استفاده از توان نخبگان و فرهیختگان داشته باشیم.
پریچهره با اشاره به اینکه علم و ورزش را قصد داریم به یکدیگر نزدیک سازیم، افزود: با شناسایی آسیب و رفع آنها قصد داریم جایگاه ورزش مازندران را در سطح رفیعی ارتقاء دهیم.
وی با اشاره به رتبه 13 ورزش مازندران در سال 85 افزود: ورزش استان در سال 86 به رتبه ششم کشور دست یافته که با تلاش و جدیت رسیدن به رده های اول تا سوم دور از انتظار نیست.
پریچهره با بیان اینکه در ورزش مازندران باید دوید تصریح کرد: کل فعالیتهای مدیران ورزش استان در روزهای آخر هفته بوده بنابراین شب و روز در ورزش مازندران باید تلاش کرد.
مدیر کل تربیت بدنی مازندران با اشاره به اینکه حفظ روحیه شادابی و سلامتی وظیفه اساسی این نهاد برای مردم است، افزود: ورزش نقش اساسی را در جلوگیری از انحرافات اجتماعی و آسیبها ایفای می کند.
وی با تاکید بر تقویت و استمرار نقد منصفانه رسانه های ورزشی در مورد کارکرد مدیریت ورزش استان افزود: شدت نقد منصفانه باعث ترغیب و تلاش برای خدمت صادقانه خواهد شد.
رستم دهقان، رئیس هیئت مدیره خانه مطبوعات مازندران نیز با اشاره به اینکه مدیران انتظار مدیحه سرایی را از خبرنگاران نداشته باشند، خاطر نشان کرد: خبرنگاران استان برای توسعه و اعتلای مازندران با مدیران استان نهایت همکاری را دارند.
وی با بیان اینکه ورزش استان پویایی و موفقیت خود را مدیون خبرنگاران ورزشی استان بوده از ساماندهی و شناسایی خبرنگاران ورزشی استان به زودی توسط خانه مطبوعات مازندران خبر داد.
کمال رستمعلی، مشاور استاندار و رئیس اداره روابط عمومی و بین الملل استانداری مازندران نیز با اشاره به اینکه مازندران در زمینه استعدادهای ورزشی در کشور بی نظیر است افزود: مدیریت ارشد استان به ورزش مازندران امیدهای فراوان دارند.
وی با بیان اینکه گامهای بزرگی در ورزش مازندران برداشته است در عین حال از مدیرکل تربیت بدنی مازندران خواست تا به منظور ایجاد بیشتر فضای نشاط در جامعه نسبت به توسعه ورزشهای همگانی اقدام کند.
نظر شما