مدیرکل کمیته امداد استان گیلان درگفتگو با خبرنگار مهر اظهارداشت: در مجموع برای این تعداد نوعروس زیر پوشش کمیته امداد استان اعتباری افزون بر دو میلیارد و 530 میلیون ریال هزینه شده است.
وی با اعلام اینکه سال گذشته این برنامه خداپسندانه در شهرستانهای تابعه (26 شاخه) با جدیت پیگیری و انجام شده است، ادامه داد: علاوه براین به چهار هزار و 971 نوعروس کمک جهیزیه، به یک هزار و 363 نو داماد هدیه ازدواج، به 72 مورد ازدواج مجدد (فاقد همسر) نیز کمک هزینه و در مجموع به شش هزار و 406 نفر از مزدوجین افزون بر 27 میلیارد و 206 میلیون و 27 هزار ریال پرداخت شده است.
مدیرکل کمیته امداد گیلان همچنین با بیان اینکه طی سه ماهه نخست امسال 72 طرح خوداشتغالی درکمیته امداد گیلان اجرا شده است، افزود: برای اجرای این تعداد طرح سه هزار و 345 میلیون ریال به مددجویان قادر به کار اعتبار پرداخت شده است.
وی گفت: این طرحها در زمینه های کشاورزی، باغداری، دامپروری، شیلات، صنایع دستی، خدمات صنفی و ... به اجرا در آمده اند.
علیمحمدی تصریح کرد: با اجرای این تعداد طرح 72 خانوار مددجوی کمیته امداد استان ضمن کار و تلاش سازنده به امر تولید فرآوردههای مختلف دامی، کشاورزی و صنعتی می پردازند و به تدریج امور معیشتی خانواده خود را بر عهده می گیرند.
وی ادامه داد: همچنین در 18 سال گذشته تعداد 14 هزار و 707 طرح خودکفایی توسط مددجویان قادر به کار زیر پوشش کمیته امداد در روستاها و شهرستانهای تابعه استان گیلان اجرا شده است.
مدیرکل کمیته امداد گیلان خاطرنشان کرد: در این مدت افزون بر 15 میلیارد و 709 میلیون و 133 هزار ریال به عنوان وام خوداشتغالی از محل اعتبارات کمیته امداد، تبصرهها و بنگاههای زودبازده در اختیار مجریان این طرحهای گذاشته شده است.
علیمحمدی اجرای طرحهای خودکفایی را سبب اشتغالزایی دو هزار و 224 خانوار زیر پوشش کمیته امداد استان عنوان کرد و یاد آورشد: این خانوارها به دلیل خودکفا شدن از پوشش کمیته امداد استان خارج و با کار، تلاش و تولید، امور و مخارج زندگی خود را تامین می کنند.
وی همچنین از تشکیل 30 کانون فرهنگی تربیتی در کمیته امداد استان گیلان خبرداد و افزود: به منظور غنی سازی اوقات فراغت دانش آموزان در تعطیلات تابستان امسال 30 کانون فرهنگی تربیتی و کلاسهای آموزشی با شرکت سه هزار و 500 نفر دختر و پسر مقاطع مختلف تحصیلی در کانونهای فرهنگی شاخه های تابعه کمیته امداد استان گیلان تشکیل شده است.
مدیرکل کمیته امداد گیلان افزود: در این کانونها که از اول تیر ماه آغاز و تا اول شهریور ماه سال جاری ادامه خواهد داشت، گفت: دانش آموزان در زمینه های مبانی اعتقادی، فنی و حرفه ای، صنایع دستی، امور فرهنگی، امور هنری، پرورشی، ورزش، قرآن، احکام، مسایل اجتماعی و دینی، نقاشی، خطاطی، فیلم برداری، کتابخوانی، روزنامه دیواری و بازیهای فکری مجازی، کلاس های مشاوره، مسابقات ورزشی، در 26 شاخه کمیته امداد استان گیلان توسط مربیان مربوطه آموزش داده می شوند.
علیمحمدی ادامه داد: برنامه های کانونهای دائم، موقت، جوانان پیرو ولایت ، قرآن و عترت و اردوهای تربیتی تابستان امسال، 15 هزار و 100 نفر را پوشش می دهند.
نظر شما