۲۱ مرداد ۱۳۸۸، ۱۳:۱۸

بویلرهای پتروشیمی بندرامام در اراک ساخته می شود

بویلرهای پتروشیمی بندرامام در اراک ساخته می شود

اراک - خبرگزاری مهر: مدیر طرح بویلرهای پتروشیمی بندر امام در شرکت آذرآب اراک گفت: برای نخستین بار در کشور، کار طراحی و ساخت نوع خاصی از بویلر صنعتی پتروشیمی بندر امام خمینی در شرکت آذرآب اراک ساخته می شود.

حمیدرضا افراکتی در گفتگو با خبرنگار مهر در اراک افزود: این بویلرها که طراحی داخلی پیچیده ای برای چرخش دود دارند پیش از این از کشورهای دیگر به ویژه کشورهای اروپایی تامین می شد.

وی با بیان اینکه کار طراحی شروع شده است، خاطر نشان کرد: کار طراحی دو دستگاه از این نوع خاص بویلر صنعتی به دست متخصصان آذرآب آغاز شده و قرار است در مدت دو سال تمامی سفارشات اتجام و در سایت نصب و راه اندازی شود.

وی این بویلرها را از نوع "SD" دانست  و گفت: این بویلر ها با توان 51 بار فشار طراحی شده وتحمل دمای 450 درجه سانتی گراد را دارد.

افراکتی ظرفیت تولید بخار هر یک از این بویلرها 350T/hr اعلام و اضافه کرد: شرکت آذرآب اراک از صنایع مادرتخصصی کشور در زمینه طراحی، ساخت و نصب انواع مخازن تحت فشار، تجهیزات نفت و گاز، مولدهای حرارتی، تجهیزات صنایع سیمان، روغن سازی، گچ و معدن است.

کد خبر 928394

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha