به گزارش خبرنگار مهر در گرگان، ابوطالب جلالی پیش از ظهر چهارشنبه در جلسه شورای اداری این اداره کل در مرکز آموزش فنی و حرفه ای علی آباد کتول افزود: شناسایی نیازهای آموزشی مربوط به روستاییان و صنایعی که در سالهای قبل موفق به جذب اعتبار شدند و برنامه ریزی آموزشی برای آنان از مهمترین مسائل مربوط به آموزش فنی و حرفه ای است.
وی با اشاره به سیاست تقاضا محوری اظهار داشت: برنامه ریزی اجرای دوره های مهارتی بر مبنای نیاز بخش های مختلف جامعه ضرروی است.
وی از انعقاد تفاهمنامه صنعت ساختمان خبر داد و خاطرنشان کرد: در اجرای این تفاهمنامه و آموزش به کارگران شاغل در صنعت ساختمان باید به ظرفیت های بخش خصوصی نیز توجه شود.
جلالی دغدغه های مربوط به بیکاری را از عمده نگرانی مدیران دانست و گفت: آموزشهای فنی و حرفه ای در آماده سازی فرد برای احراز شغل و یا افزایش کارایی در انجام مشاغل نقش مهم دارد.
مدیرکل فنی و حرفه ای گلستان بیان داشت: رهگیری اشتغال کارآموزان یکی از دغدغه های اصلی اداره کل است که در این زمینه باید کارآموزان توانمند و باانگیزه جهت اشتغال به صنایع معرفی شوند.
وی بر آماده سازی کارآموزان جهت شرکت در المپیادهای ملی مهارت تاکید کرد و گفت: این مسابقات، صحنه رقابتی سالم در ایجاد انگیزش کارآموزان است و المپیادها می توانند نقش مهمی در کیفیت سازی استانداردهای مهارتی داشته باشند.
وی از روسای مراکز خواست تا به افزایش ظرفیتهای ذهنی مجموعه در حرکت به سمت اهداف آموزش و ارتقاء مباحث در کنار موضوعات اخلاق حرفه ای توجه کنند.
جلالی با اشاره به آموزش کارجویان شهری و روستایی عنوان کرد: آموزش دانشجویان، دانش آموختگان و شاغلین در رشته های آموزشی کارآفرینی، آمادگی شغلی، نرم افزارهای تخصصی، مهارتهای پیشرفته فنی و غیرفنی در مراکز دولتی ثابت، جوار دانشگاهی، واحدهای صنفی و بنگاههای اقتصادی تحت عنوان مهارتهای پیشرفته یکی از رویکردهای جدید این اداره کل در سال جاری است.
وی یادآور شد: استقرار هرچه بیشتر پایگاههای فنی و حرفه ای در صنایع و دانشگاهها با ورود به دانشگاهها و در میان دانشجویان با هدف برخورداری آنان از آموزش های فنی و حرفه ای و آماده سازی آنان جهت ورود به بازار اشتغال ممکن است.
نظر شما