به گزارش خبرنگار مهر در مشهد، شرکتهای فعال خوشه صنعتی زعفران که جهت حضور در نمایشگاه دستاوردهای صنایع کوچک به مالزی سفر کرده بودند، در جلسه ای با مسئولان سازمان صنایع کوچک مالزی، نمایندگان و دبیر اجرایی کنسرسیوم صنایع غذایی این کشور در مورد یافتن زمینه های همکاری مشترک به بحث و تبادل نظر پرداختند.
در این جلسه چهار ساعته زعفران و موارد مصرف و کاربرد آن توسط فعالان این خوشه صنعتی برای حاضرین تشریح شد، همچنین حجم نمونه ای به وزن 150 گرم زعفران به واحد تحقیق و توسعه کنسرسیوم صنایع غذایی مالزی اهدا شد تا در محصولات تولیدی شرکتهای عضو استفاده شود.
در ادامه این نشست تفاهمنامه ای با موضوع همکاری متقابل در زمینه فراهم کردن تسهیلات متقابل جهت حضور صنعتی و فنی و مشاوره ای مرتبط با زعفران در کشور ایران و مالزی و اخذ حمایتهای دولتی از طریق خوشه صنعتی زعفران و کنسرسیوم صنایع غذایی مالزی تهیه شد.
همچنین حضور شرکتهای عضو این کنسرسیوم در نمایشگاه حلال در ایران و عرضه محصولات تولید شده توسط این شرکتها که در آن از زعفران استفاده شده است، با تائید نظر خوشه صنعتی زعفران از دیگر بندهای این تفاهمنامه است.
از سوی دیگر شرکتهای صادراتی خوشه صنعتی زعفران نیز به شرکتهای مالزیایی که از زعفران در تولید محصولات خود استفاده می نمایند نیز در زمینه کمک به صادرات محصولات ایشان در کنار صدور زعفران قول همکاری دادند.
پیش نویس تفاهمنامه همکاری بین خوشه صنعتی زعفران خراسان و کنسرسیوم صنایع غذایی مالزی تهیه و پس از تائید طی ماه آینده توسط خوشه صنعتی صادراتی زعفران خراسان و سفارت جمهوری اسلامی ایران و کنسرسیوم کمیتا و سازمان صنایع کوچک مالزی به امضا خواهد رسید.
نظر شما